tomuś Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam.Czy ktoś z Was miał te dwa multiki w ręku. Jaka jest różnica i jeśli tak na korzyść którego?Model z 2012 jest dostępny dość łatwo na rynku, natomiast 2010 wyrwać nowy to prawie cud.Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Inna korbka, inna szpula, inne wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jedyną istotną użytkowo różnicą jest to, że w pierwszej wersji był tylko magnetyk, a w tym z 2012 jest magnetyk i dodatkowo odśrodkowy. Co jest w tym na 2013 to nie wiem, nie miałem w rękach. Na pewno jest przemalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 w moim sx model 2012 ma chyba tylko magnetyk ale może sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Też mam niby 2012 a magnetyk only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 odśrodkowy i magnetyk występuje w stx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Proponuję zastanowić się jeszcze nad modelem 2013. Cena jest praktycznie taka sama jak modelu 2012. http://www.ebay.com/itm/Abu-Garcia-Revo-SX-HS-L-RVO3-2013-/280992994967?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416c7cd697 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Coś za lekki dla mnie. Jak o 25% zmniejszyli wagę to gdzie poszedł plastik w miejsce metalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Z tego co czytałem, to metal jest tam gdzie ma być, w sensie napęd jest jak należy. Schodzili z wagi stosując jakieś włókno węglowe o tajemniczej nazwie C6, cokolwiek to znaczy. 190 gr to nie jest jakiś szok wagowy, niemniej w stosunku do poprzednika bardzo dużo. Zobaczymy co z tego wyjdzie. "Czarny piątek" tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Z tego co czytałem, to metal jest tam gdzie ma być, w sensie napęd jest jak należy. Schodzili z wagi stosując jakieś włókno węglowe o tajemniczej nazwie C6, cokolwiek to znaczy. 190 gr to nie jest jakiś szok wagowy, niemniej w stosunku do poprzednika bardzo dużo. Zobaczymy co z tego wyjdzie. "Czarny piątek" tuż tuż Kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi