krzysiek.el Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Wczoraj ruszył nowy sezon formuły Czy ktos z kolegów się tym interesuje?Jakie są Wasze typy na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 No myślę że trochę jak na fotce, Aston dobija się do czołówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Tylko ten z PolePosition mi nie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Max top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Jutro się okaże kto tak naprawde przygotował dobry bolid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Papa Stroll ponoć podkupił jednego z głównych inżynierów od aerodynamiki z RedBull’a wiec oni mogła być naprawdę mocni. Fernando jak będzie z przodu to Max łatwo nie będzie miał. Nie będzie jazdy na dżentelmena tylko Alonso będzie walił tak samo jak Max! Może być ciekawie. Na testach RedBull miał zajebiste tempo na długich przejazdach, pewnie wygrają… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 I wygrali.Papa Stroll zainwestował mnóstwo w ludzi i chyba są tego efekty. Dawno nie widziałem tak roześmianego Alonso. I muszę przyznać, że realizacja telewizyjna przez Viaplay robi wrażenie. Spacerek po gridzie Coultharda z mikrofonem to coś zupełnie nowego w polskiej wersji transmisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Ja mam F1TV od wielu lat, zawsze przed wyścigiem jest analiza i całkiem długi program > też jest fajnie. EDIT: ten ViaPlay się ceni, cały sezon F1TV PRO 49 EUR, a kopanej nie mam zamiaru kieszeni kasą napychać :-) Edytowane 6 Marca 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Miałem nadzieje, że Alonso wygra i utrze nosa temy zuchwalcowi Jest jakaś wersja testowa tego F1TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Nie, trzeba kupić abonament, na miesiąc albo na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ciekawa wypowiedź:"Tego, co Fallows miał w głowie, nie da się wymazać. Kopiowanie czyichś pomysłów nie jest zabronione, ale czy można odwzorować tak szczegółowo bolid rywala bez posiadania dokumentacji naszego samochodu?" - zapytał Helmut Marko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Ja po dwudziestu latach, w tym roku odpuściłem. Tyle teraz tego płacę (Netflix,HBO,Polsat cyfrowy,Eleven) że powiedziałem -pas.Generalnie ,ze względu na ,,widowiskowość" F1 nosiłem się z tym zamiarem kilka lat. Bardziej szkoda mi MotoGp które przenieśli do Polsat Sport Premium ( dodatkowo płatne). Cóż,będzie więcej czasu na wędkowanie. Edytowane 6 Marca 2023 przez Lukas 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Bardziej szkoda mi MotoGp które przenieśli do Polsat Sport Premium ( dodatkowo płatne).W MotoGP to streema mam a chyba z 13 lat… musiałbym sprawdzić w historie zakupów. Wcześniej oglądałem na SportKlub… a dawniej na EuroSport ! Tak jak dzisiaj WSBK. No w moto dzieje się więcej ! :-) Edytowane 6 Marca 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Oj dzieciaki w 125cc to zawsze dużo się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Teraz Moto3 - 250cc w czterosuwie, ale dzieje się zdecydowanie. Szeroką „ławą” 6 motocykli w zakręt numer 1 :-) Malezja itp… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Muszę sprawdzić u chińczyków czy nie maja taniej VIA PLAY. Ciekawa wypowiedź:"Tego, co Fallows miał w głowie, nie da się wymazać. Kopiowanie czyichś pomysłów nie jest zabronione, ale czy można odwzorować tak szczegółowo bolid rywala bez posiadania dokumentacji naszego samochodu?" - zapytał Helmut Marko.Kasa Papy Strolla robi swoje widocznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) Muszę sprawdzić u chińczyków czy nie maja taniej VIA PLAY.Kasa Papy Strolla robi swoje widocznie Problem w tym że to nie był bolid rywala tylko jego, dodatkowo przez niego zaprojektowany. Było mu sporo łatwiej odwzorować. A kasa Papy Strolla w 100% racja. Zwyczajnie kupił sobie kluczowego w aerodynamice człowieka. Edytowane 8 Marca 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Szkoda, że jak Red Bull podkupił ludzi od silników ze stajni Mercedesa i w zeszłym roku ich silniki były najmocniejsze w stawce to Helmut milczał. Hipokryzja tego jednookiego dziada jest na najwyższym poziomie. Mam głęboką nadzieję, że kara za przekroczenie budżetu i kreatywną księgowość wyjdzie im bokiem a bolid od połowy sezonu nie będzie rozwijany. Czerwone Byki to najbardziej toksyczny zespół w stawce [emoji35] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Przesadzasz, zespół jak zespół, wymiana ludzi między zespołami to standard. Dopóki nikt nie wynosi dokumentacji, to wszystko w normie.Bolidy rzadko są rozwijane do samego końca sezonu, chyba że w kolejnym roku nie planuje się istotnych zmian. Przykładem Mercedes w 2022, do ostatniej chwili walczyli ze swoją koncepcją. Myślałem, że dadzą sobie spokój z tym odchudzonym po bokach bolidem na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) Dopóki nikt nie wynosi dokumentacji, to wszystko w normie. ale chodzi o to że to są pomówienia, i może nie w całości ale trochę się zgadzam z @Grisha że to bardzo toksyczyn zespół. Z działu silnikowego Merca wyciągali ludzi dając im 3-4 krotność dochodów - później wywalali to jako firmy zewnętrzne żeby nie zaburzać budżetu. Ale trzeba powiedzieć że samochód maja teraz bezkonkurencyjny Edytowane 8 Marca 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Przesadzam ? Kto najgłośniej szczeka jak jakiś zespół wprowadza jakąś innowację zyskując tym samym jakąś tam przewagę ? DAS Merca dla przykładu Sami mając uginające się przednie (nielegalne) skrzydło jakoś cichutko siedzieli przez cały, zeszły sezon. Podobnie ma się sprawa z lobbowaniem zamrożenia prac nad silnikami. Dostali gotowy projekt od Hondy która się wycofała z F1 i po najbliższych zmianach silnikowych będą w czarnej dupie. Wybacz Bartek, ale ten zespół przez pryzmat ich podejścia do uczciwej walki jest skreślony ... Całe szczęście, że za chwilę będą musieli sobie sami od podstaw stworzyć silnik bo nie sądzę by ktoś chciał im go dostarczać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Zwyczajnie duet Horner i Marko jest toksyczny. To jak traktują ludzi itd… Ale złamali hegemonię Merca i teraz motywują ich do zmian - może być ciekawie. Je nie odbieram tego aż tak osobiście ale Maxa nie lubię po tym jak powiedział rozwalając kolejny bolid konkurenta że to jest jego styl i oponenci powinni się do tego przyzwyczaić że muszą mu zostawić miejsce… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Holenderski buc to sam się zaorał jak w zeszłym sezonie "pomógł" swojemu zespołowemu koledze zdobyć drugie miejsce w klasyfikacji kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 F1 nie ma nic wspólnego z uczciwą konkurencją, nigdy nie miała. Wyścig zbrojeń polega na ślizganiu się po przepisach i wymyślaniu jak je obejść. A podpieprzanie do dyrekcji jest codziennością w padoku. Na wizji wszyscy zespołowi koledzy kochają się jak bracia, po zamknięciu bramy garażu poprzegryzaliby sobie gardła. Nie wiem skąd u Was ten idealizm, tak było, jest i będzie. Od najmłodszych lat uczeni są egoizmu, pewności siebie i walki na zabój. Uśmiechnięte, fajne i milutkie chłopaki szybko wypadają z tego cyrku, dla takich kierowców nie ma miejsca w wyczynowym motorsporcie. Zapewne znajdziecie jakiś wyjątek, ale on tylko potwierdza regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) Całe szczęście, że za chwilę będą musieli sobie sami od podstaw stworzyć silnik bo nie sądzę by ktoś chciał im go dostarczać Cały dział silnikowy Red Bull Powertrains to dawna Honda. Na dobrą sprawę zmieniła się tylko nazwa. A od 2026 wspierać ma ich Ford. Edytowane 8 Marca 2023 przez Lukas 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi