spinraf Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) witam serdecznie mam na imię Rafał Mieszkam w Bydgoszczy pewnie znacie mnie robiłem wahadła no i robię na dalale postanowiłem zacząć robić woblery jak każdy z was wie że od jakiegoś czasu sprzedawałem woblery i korpusy Michała , postanowiłem odkupić część towaru i form po Michale ,sprzedaż była może i duża ale musiałem sobie odrobić inwestycje na którą miałem pomysł , a jaki ano taki w jakimś % wskrzesić woblery Tapsa by nie poszły w nie pamięć . na dzień dzisiejszy co mi się udałozrobić Jerki 12 w 100 % takie same ,sandaczowe slimy woblery Boleniowe flash 7.5cm ale już w moim malowaniu nie mam zamiaru podpisywać się pod Tapsa niech każdy o tym wie nie w tym mój cel .fotki z kilka moich już prac niebawem Być może Logo będzie podobne,myślę nad tym by robić też surowe korpusy do samodzielnego wykańczania .Wahadłówki też będą sygnowane Raps projekt woblerów Michał Osińskiwahadłówki Rafał Piliponis RAPS Edytowane 11 Marca 2023 przez RAPS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 slimy sandaczowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 wahadłówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) jerki 12 Edytowane 11 Marca 2023 przez RAPS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Jeśli mogę doradzić to... marka "Taps" jest warta ogrom pracy, czasu i środków. Jeśli Twój pomysł ma dotyczyć również jakiegoś modelu biznesowego to nie warto rezygnować z nazwy. Jeśli możesz zachować nazwę to zrób to. Bardzo lubiłem Michała, świetnie się rozumieliśmy i mimo, że Michał był w branży długo i doskonale rozumiał prawa rynku itd. nie zamykał się na robienie czegoś co nie wiązało się z zarabianiem pieniędzy ale było interesujące pod kątem stricte wędkarskim. Ś.P Michał był wędkarzem, łowił różne gatunki ryb ale brał pod uwagę opinie kolegów, konsultował pomysły i robił wiele ciekawych przynęt, których nie wprowadzał do oferty, wiedząc o tym, że nie odniosły by sukcesu sprzedażowego mimo, że były wybitnie łowne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 12 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 dzięki za wypowiedz za każdą radę dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 ze slimami nad Brdą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Fajnie byłoby, gdyby wznowienia doczekały się także woblery kleniowe, szczególnie Chorwatki i Baryłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) chorwatek nie będzie ale będą Baryłki żuki biedronkisą w fazie wylewania Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez RAPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 no i na warsztacie do wykończenia Jerki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 chorwatek nie będzie ale będą Baryłki żuki biedronkisą w fazie wylewaniaSzkoda tych Chorwatek, bo to, przynajmniej u mnie, najłowniejsze woblery kleniowe, ale miło że będą Baryłki i smużaki (w tamtym sezonie najskuteczniejsze w swojej kategorii) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 wahadła szczupakowe lekkie 15 gramowe długość 7,3cm wykonane z miedzi 1,5mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 chorwatek nie będzie ale będą Baryłki żuki biedronkisą w fazie wylewaniaCzekam na baryłki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 pstrągowe smakołyki 5,10g. 4,3cm w jednej dłoni 17sztuk materiał mosiądz 1,5mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 trociowe wahadła 16,17g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 stal nierdzewna szczupakowe wahadła w 2 kolorach miedz i srebro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 trociowe szczupakowe wahadła6,5cm waga 17g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 filmik z pracą 2 wahadłówekLink do filmuhttps://youtu.be/mW8_AwLJ7B0 https://youtu.be/0fqsQ6qghQE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 sandaczowy slim 9cmhttps://youtu.be/uBAmgBBp5_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi