-PYTOON- Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Koledzy, kupiłem wędkę w której przelotki dwustopkowe wychodzące od multika są odwrócone o 180 stopni. Są to dwustopkowe przelotki - z przodu jest jedna stopka z tyłu dwa pręciki schodzące się. We wszystkich castingach mam je zamontowane tymi pręcikami w stronę multika. Czy przy rzutach nie będzie zjawiska zaplątywania się linki w przelotki? Czy tak może to być zamontowane? Edytowane 10 Października 2012 przez -PYTOON- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Linka nie będzie się plątać, możesz spać spokojnie.Mam tak zbrojone trzy casty i wszytko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dzięki za odpowiedź. Przepustka wytargowana od małżonki - jutro testy polowe Człowiek stary a cieszy się jak dziecko na widok nowej zabawki.Przydałoby się tylko trochę więcej czasu na rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi