marcin Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam Wszystkich:)Mam pytanie. Pewnie dla was wyda sie glupie ale ja o multiplikatorach nie mam zielonego pojecia Czy ten multiplikator nadaje sie do zwyklego spinningu?? A mniej wiecej do jakiej gramatury spinningu sie go stosuje?? Czy mozna go uzywac do spinningu 3m 10-40 gram?? Czy sie nadaje?? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Marcinie na stronie głównej jest od pyty artykułów o multikach ich typach i zastosowaniach. Zapoznaj się a sam sie zorientujesz do czego mozesz wykorzystać Calcutę 201B pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Do kija z takim wyrzutem mozesz ja stosowac spokojnie. Ale pod cast to ten kijek troche przydlugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi