Tomek2303 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Dzięki Panowie za odpowiedź. Ogólnie bez robienia zbliżenia te niedociągnięcia troszkę kłują w oczy. Co do Stc . To przerobiłem kilka ich patyków i Dragon jeśli chodzi o wykonanie to mistrzostwo świata ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Dzięki Panowie za odpowiedź. Ogólnie bez robienia zbliżenia te niedociągnięcia troszkę kłują w oczy. Co do Stc . To przerobiłem kilka ich patyków i Dragon jeśli chodzi o wykonanie to mistrzostwo świata No i o to chodzi! Nawet i mistrz świata się potyka A jaki model wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2303 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 No i o to chodzi! Nawet i mistrz świata się potyka A jaki model wybrałeś?Wybrałem 245 cm 7-30g. Myślę,że będzie najbardziej uniwersalny pod moje łowienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Piter, co powiesz o HM62X 2,75 cm 10-35 g.....jak traktować ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Piter, co powiesz o HM62X 2,75 cm 10-35 g.....jak traktować ten kij? Nie miałem tego modelu w łapie. Osobiście dawno temu macałem te króciaki na targach w Poznaniu, a nad wodą miałem 2,75m 3-15 i 5-25g. Do pstrągowych zastosowań wybrałem 2,75m 5-25g i czuć już konkretną moc. Ten 10-35 to już chyba szczupakówką lub pod trotki tak na średnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi