Kuba Standera Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Hej!Miło mi poinformować że ponownie zasiadłem na fotelu redaktorskim (poprzednio w PL, "Sztuka Łowienia")Tym razem publikacja w języku angielskim, poświęcona łowieniu na przynety i muchę oraz trollingowi morskiemu.Pierwsza odsłona poświęcona jest łowieniu w Irlandii, ale Irlandii jakiej zwykle nie znacie i nie kojarzycie - poza pstrągami jest o seabassach, łowieniu rekinów na muchę, trollingu za tuńczykami i albacore.Mam nadzieję ze się Wam spodoba!https://predatorandsalt.com/ps-issue/chapter-1/ 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Gratulacje Kuba! Lubię zagraniczne publikacje, bo w przeciwieństwie do naszych, da się je odróżnić od gazetki Biedronki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Kuba gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Kuba dzięki, super robota! Sporo miejscówek, o których jest mowa odwiedziłem osobiście... dzięki Tobie wspomnienia odżyły . Pozdrawiam i czekam na więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Nadrabiam zaległości wędkarskie i tu trafiłem. Fajna lektura. Dzięki. Odsłona poświęcona Polsce, jeśli takową planujecie, pewnie będzie o połowę lżejsza???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Nadrabiam zaległości wędkarskie i tu trafiłem. Fajna lektura. Dzięki. Odsłona poświęcona Polsce, jeśli takową planujecie, pewnie będzie o połowę lżejszaPolskie i nie tylko tematy doskonale ogarnia Sztuka Łowienia, ciężko byłoby tu coś nowego zadziałać, chyba tylko w klimacie korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 U nas przede wszystkim nie ma takiego bogatego rybostanu w morzu. Jedyna opcja na grubą rybę to trolling łososiowy. Z brzegu pozostają trocie i bolki. Ale to już mniejszy kaliber. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Kraj rybnego dobrostanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Numer 2 już dostępny. Wersja angielska i wersja hiszpańska. Ciekaw jestem czy bylibyście zainteresowani wersją w języku polskim?https://predatorandsalt.com/articles/predator-salt-2-andalusia/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ukazał się trzeci numer mojego magazynu, tym razem poświęcony łowieniu w UK. 150 stron, w dodatku całkiem za free Ale, czy tylko pstrągi z kredówek i szczupak na zdechłą makrelę? Pewnie że nie -sum na muchę-pstrągi w Kirgistanie-Bass i wrasse-kajak na słodko i na słono-Findhorn (dzięki Lukomat!)- rzeźby Marcela-dwa step by step https://predatorandsalt.com/ps-issue/predator-salt-3-uk/ 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 https://predatorandsalt.com/ps-issue/predator-salt-4-dakhla/ Kolejny numer, tym razem duzo krótszy, poświecony łowieniu w Dakhli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Teraz dopiero Kuba zobaczyłem, w wolnej chwili nadrobie zaległości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi