Skocz do zawartości

Mazda 6 HB

TMedic3hs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie,stała się żecz straszna :) wyjeżdzając a raczej cofając,przywaliłm dosyć kąkretnie owym autem i skasowałem zderzak tylni może ktoś coś ma na zbyciu lub posiada własny autozłom gdzie można dostać zderzak tylni do mazdy6 r.05 w hb albo zna namiary gdzie można za przyzwoite pieniążki dostać coś w dobrym stanie.Wiem że to nie forum auto moto ale gdzie mam szukać momocy jak nie u znanych i cenionych wędkarzy :)

Edytowane przez TMedic3hs

Właśnie szukałem i wszystkie pouszkadzane i nie wiem czy szpachli na nich lakiernik nie będzie musiał kłaść,chyba się na rower przerzuce :P

A tak na prawdę zależy mi super stanie tej części.Z tego zderzaka dało by się wyjść ale słyszałem,że się nie opłaca bo on w tym miejscu za jakiś czas nadal będzie pękał ,

Zależy jak rozwalone i kto zrobi. Zapytaj na złomie w Nowodworzu-mają tanio, a i tak trzeba zapewne przemalować. Topicar w ostateczności bo ceny mają zaporowe

Ale gdzie to się znajduje w którym miejscu w Nowodworzu a Topicar gdzie ? :P

zadzwoń tutaj http://www.autokasacja.pl/ , ale generalnie to allegro ; wpisz model swojego samochodu + anglik , może ktoś sprzedaje na części i to w tym samym koloże , czasem trzeba trochę poczekać , ja na klapę tylną w kolorze polowałem parę tygodni ale się opłacało bo od anglika kupiłem w oryginale i taniej niż bym miał lakierować.

zadzwoń tutaj http://www.autokasacja.pl/ , ale generalnie to allegro ; wpisz model swojego samochodu + anglik , może ktoś sprzedaje na części i to w tym samym koloże , czasem trzeba trochę poczekać , ja na klapę tylną w kolorze polowałem parę tygodni ale się opłacało bo od anglika kupiłem w oryginale i taniej niż bym miał lakierować.

No flaszka dla Kolegi się należy jak psu micha :) .