TMedic3hs Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Witam Panowie,stała się żecz straszna wyjeżdzając a raczej cofając,przywaliłm dosyć kąkretnie owym autem i skasowałem zderzak tylni może ktoś coś ma na zbyciu lub posiada własny autozłom gdzie można dostać zderzak tylni do mazdy6 r.05 w hb albo zna namiary gdzie można za przyzwoite pieniążki dostać coś w dobrym stanie.Wiem że to nie forum auto moto ale gdzie mam szukać momocy jak nie u znanych i cenionych wędkarzy Edytowane 11 Października 2012 przez TMedic3hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Alledrogo się kłania Istna kopalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Właśnie szukałem i wszystkie pouszkadzane i nie wiem czy szpachli na nich lakiernik nie będzie musiał kłaść,chyba się na rower przerzuce A tak na prawdę zależy mi super stanie tej części.Z tego zderzaka dało by się wyjść ale słyszałem,że się nie opłaca bo on w tym miejscu za jakiś czas nadal będzie pękał , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zależy jak rozwalone i kto zrobi. Zapytaj na złomie w Nowodworzu-mają tanio, a i tak trzeba zapewne przemalować. Topicar w ostateczności bo ceny mają zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zależy jak rozwalone i kto zrobi. Zapytaj na złomie w Nowodworzu-mają tanio, a i tak trzeba zapewne przemalować. Topicar w ostateczności bo ceny mają zaporowe Ale gdzie to się znajduje w którym miejscu w Nowodworzu a Topicar gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 zadzwoń tutaj http://www.autokasacja.pl/ , ale generalnie to allegro ; wpisz model swojego samochodu + anglik , może ktoś sprzedaje na części i to w tym samym koloże , czasem trzeba trochę poczekać , ja na klapę tylną w kolorze polowałem parę tygodni ale się opłacało bo od anglika kupiłem w oryginale i taniej niż bym miał lakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Panowie znalazłem w Topicarze praktycznie funkiel nówkę w tym samym kolorze zdrzaczek dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 zadzwoń tutaj http://www.autokasacja.pl/ , ale generalnie to allegro ; wpisz model swojego samochodu + anglik , może ktoś sprzedaje na części i to w tym samym koloże , czasem trzeba trochę poczekać , ja na klapę tylną w kolorze polowałem parę tygodni ale się opłacało bo od anglika kupiłem w oryginale i taniej niż bym miał lakierować.No flaszka dla Kolegi się należy jak psu micha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja z chęcią też się na pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Panowie to mówić gdzie podjechać na te rybki,zemną jak z dzieckiem za rączke i do baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi