maniek1972 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich, jestem nowym forumowiczem i mam pytanie do doświadczonych kolegów- Co myslicie o takim kijku MHX MB 784 w zestawie z Dragonem HS 200 lub Curado 201 e7??? Czy to będzie dobry zestaw. Najbardzie zależy mi na opinni kija- jak sie ładuje w dolnym i górnym zakresie( Od ilu do ilu gram REALNIE??) Bardzo dziekuje za podpowiedzi i pozdrawiam. Przynęty jakimi łowie to z reguły gumy na 10-30gram ołowiu i jerki 20-40gr. Edytowane 11 Października 2012 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zmień nazwę tematu bo nie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) bez wątpliwości curado.co do kija to temat jest do przemyślenia do gum może MB 783 wystarczy. Edytowane 12 Października 2012 przez busz231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi