gooral Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Pytanko jest ktos ze wzrostem powyzej 185 i z "inseam" powyzej 88cm nie majacy problemu ze spodniobutami w belly boat?Wydaje mi sie, ze wlasnie pozycja siedzaca ale jednoczesnie aktywna jest tutaj kluczowa i daje w kosc.Bo im czesciej uzywam bb tym czesciej rozwalam spodniobuty.juz 4 sztuki pod rzad (2 oddychajace i 2 neopreny) rozwalam w mniej jak 2 sezony (czyli faktycznie gdzies w 10-12 miesiecy, bo neopreny uzywam tylko jak jest zimno - czyli gdzies list-kwiecien)Dawniej zwalalem to na sadlo i zad rozmiaru xxl, ale teraz mam kolo 94kg i wlasnie kolejne neopreny mi zaczely cieknac (kupilem na poczatku zeszlego roku). Ciekna gdzies w kolicy kolana - wyraznie na szwie gdzies puscilo.gdzies od 2010 roku kupilem juz z 7 par i stan na dzien dzisiejszy 1 nie ciekna, ale to chyba tylko dla tego, ze uzylem ich moze z 3-4 razy do tej pory....patagnia nie robi odpowiednio duzych (mam bodaj xlk niby sa jeszccze xxlk, ale ztcw nie sa dluzsze), greys najwiekszy (xxlk czy xlk?) podobnie. Prosy tez krotkie - mam nadzieje, ze wytrzymaja z racji gniotsa nei lamiotsa - to moje jedyny nie cieknace, behr - na styk i wlasnie zaczely cieknac najwieksze jakie robia. Decathlony za krotkie.Wiem, ze sa np drake w usa z inseam 37' (93cm), ale kosztuja jakies chore pieniadze zwlaszcza jak doliczyc cla etc a i tak nei wiadomo czy nie bedzie to taki "rozmiar" jak decathlony czy prosy, gdzie w tabelce stoja wartosci typu 104cm a dla moich 88cm sa dalej za krotkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Zerknij na oddychające z Visiona - część modeli ma rozmiarówkę typu LL, i długość inseam powyżej 88 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Tylko ja juz kupowalem takie co opisane byly i ponad 100cm bo ktos chyba liczyl na zewnatrz i grubosc obcasa z podeszwa mu "sie zaplatala" w obliczenia. Wiec raczej szukam uzytkownika bb o podobnych wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Kupiłem trapera river LL do pasa i jest spoko Mam 191cm / 90kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Uzywasz na bb? Jak dlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Kupiłem je pod belly....miałem na sobie dosłownie 1raz (nie na belly) więc ciężko o opinię na temat ich wytrzymałości, ale jeśli chodzi o długość nogawek to jak stoję są jakby mocno długie, ale jak kucam, to nie ciągną i nie cisną w jajka i nic nie przeszkadza i ciągnie przy kolanach. Zresztą można zamówić i przymierzyć, jak nie podejdą to odesłać. Nawet promocja jakaś jest, więc cenowo też spoko wychodzi. Materiał 5 warstwowy, więc trochę sztywny w dotyku, ale nie przeszkadza przy normalnym poruszaniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) ok. zanim bede kupowal nastepne to sie odezwe. Edytowane 19 Marca 2023 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Widzialem dzis w sklepie kinetic x5 w rozmiarze xlk - deklarowany inseam 95 cm, ale spokojnie na mnie pasowaly. Maja w ofercie jeszcze rozmiar xll z inseam 100cm. Cena ca 170euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi