admin Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Cześć,Jutro wyruszamy. Już teraz chciałbym Wam powiedzieć Do zobaczenia i trzymajcie kciuki. Od dzisiaj do niedzieli następnego tygodnia będę niedostępny. W razie pytań odnośnie funkcjonowania forum służą Friko, Mifek i Pitt. Do zobaczenia! pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Dobrej zabawy, na pewno połowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Cześć życzę tobie jak i wszystkim uczestnikom aby ryby z wami współpracowały, pobicia własnych rekordów i dużo fajnej zabawy atmosfery co najmniej takiej jak na ostatnim zlocie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Z forum dla miesniakow- A jak unikac zakfasow?? Wakacyjna przerwa waga 88kg :Trenning czyni Mistrza:. Powrót do góry.Od metrowek jeszcze nik sie nieprzetrenowal.Tego i wam zycze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Życze powodzenia, trzymam kciuki i czekam na relacje. To fantastyczne łowisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jescze raz życzę udanego wypadu Noi materiały do relacji zbierajcie pilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Życzę metrówek na... albo nie powiem na co Połamania wszystkich kijów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Trzymajcie kciuki.Do usłyszenia po 20 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Powodzenia koledzy. Przywieźcie zdjęcie jakiegoś wielkiego zębacza... tych mniejszych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Życzę metrówek na... albo nie powiem na co Połamania wszystkich kijów <_< nie mow nie mow.. to ma byc niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 polamania amatorzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Powodzenia na Szwedzkiej wodzie,pięknych ryb,pięknych widoków i pstrykniętych pięknych fotek jeszcze raz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Życzę metrówek na... albo nie powiem na co Połamania wszystkich kijów <_< nie mow nie mow.. to ma byc niespodzianka Twojej przynęty i tak nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Cześć,Jutro wyruszamy. Już teraz chciałbym Wam powiedzieć Do zobaczenia i trzymajcie kciuki. Od dzisiaj do niedzieli następnego tygodnia będę niedostępny. W razie pytań odnośnie funkcjonowania forum służą Friko, Mifek i Pitt. Do zobaczenia! pozdrawiamRemek Kciuki trzymam. Wargi zagryzam. Nie posądzałem siebie o aż tak niskie uczucia . Z niecierpliwością czekam na wieści zza morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Zróbcie szkierowym szczupakom polską młóckę I tylko mi Remek nie pisz po powrocie że liczą sie tylko metrówki W koncu o to chodzi ,żeby sie nałowic do bólu.Małe tez jest piękne No takie pow 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Życzę metrówek na... albo nie powiem na co Połamania wszystkich kijów <_< nie mow nie mow.. to ma byc niespodzianka Twojej przynęty i tak nie mają sugerujesz ze ta moja jest jedyna w swiecie... no moze poza jakas wersja Twoja... a tak swoja droga to czekam na kolejne egzemplarze... kilku sztuk bede potrzebowal na koniec wrzesnia - mam pewien niecny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ciężko będzie pobić 121 cm. ,ale jak się dwa lub trzy do kupy złoży ... . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Przygod , kociolka , metrasow i bezpiecznych szlakow ...jerry ktory az piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Trzymam kciuki, POŁAMANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Mifku drogi nawet ja nie mam. Jesteś w posiadaniu naprawdę jedynej na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Mifku drogi nawet ja nie mam. Jesteś w posiadaniu naprawdę jedynej na świecie i to sprawia że czuję się naprawde wyjątkowo... PS. skoro kropki na niego biorą to jutro moze sprawdze jak reaguja na nie aspiusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 @Mifek, @Slawek, Co to za zasmiecanie Naszego watku ? Z tego co wiem ekipa juz w trasie, a ja przy biurku wciaz... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Co moge powiedziec...rozwincie kramik a co bedzie to sie okaze...Polamania! PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Niezmiernie skruszony przepraszam za śmiecenie Brygada w trasie i w bojowych nastrojach. Widziałem ich po drodze przez kilka minut - na twarzach było widać ślady skupienia i obmyślania taktyki.Życzę im metrówek (po jednej na głowę) i dla całej brygady jednego szczupłego powyżej 120cm (130 to też powyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Slawek, To tego jednego to ja!, ja! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Slawek, To tego jednego to ja!, ja! Pozdrawiam Guzu i nic poza nim <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Jutro wyruszamy. Już teraz chciałbym Wam powiedzieć Do zobaczenia i trzymajcie kciuki. Od dzisiaj do niedzieli następnego tygodnia będę niedostępny. W razie pytań odnośnie funkcjonowania forum służą Friko, Mifek i Pitt. Do zobaczenia!
pozdrawiam
Remek
37 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi