admin Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Cześć,Jutro wyruszamy. Już teraz chciałbym Wam powiedzieć Do zobaczenia i trzymajcie kciuki. Od dzisiaj do niedzieli następnego tygodnia będę niedostępny. W razie pytań odnośnie funkcjonowania forum służą Friko, Mifek i Pitt. Do zobaczenia! pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Slawek, To tego jednego to ja!, ja! Pozdrawiam Guzu i nic poza nim <_< <_< <_< Ja bym na taki układ z chęcią poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Mam nadzieje ze ktos bedzie otrzymywal jakies namiary jak chlopakom idzie . A czy ekipa Salmo cos nadaje ...oni chyba juz pomalu beda konczyc ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Też jestem ciekaw jak zaczęli na Syrsan Jurku, sms-owałem do Radka żeby meldował metrówki, ale odpisał ,że serce mi pęknie- miałem z nimi jechać... Spróbuje dzisiaj się dodzwonić. Właśnie juz zadzwoniłem Rewelacji na razie nie ma - silny wschodni,zimny wiatr i lampa.Dzisiaj pogoda ma zmienić się na bardziej szczupakową.Tymczsem łowią średnio 10-15 ryb na łódź .Padło 5 metrówek, od 101 do 112cm.Trzy na gumy, dwie na jerki.Kończą 18-tego więc jest nadzieja ,że po zmianie pogody powalczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Probowalem dodzwonic sie do ekipy-WYLOCZANE TELEFONY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Przepraszam- wylaczone telefony.-mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Domyslam sie Rocky co czujesz ...hy,hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Tylko wędkarz zrozumie drugiego wędkarza Jurku... Czasami niestety trzeba zachować sie odpowiedzialnie i zrezygnować ze swoich przyjemnosci Jutro zadzwonię do Radka lub Pepego po nowe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abborre Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam!Garść informacji od chłopaków z Syrsan, oto SMS od Remka, który dostałem przed chwilą: Wczoraj kiepsko. Tylko 8 szt. Na całą ekipę.Największy 97cm Xavi. Dzisiaj zdecydowanie lepiej. Kilka 70, 80 i 90 Gromit, 96 Remek, 100 Gromi i 102 Rognis. Dzisiaj od południa łowiliśmy bardzo głęboko nawet na 15m.Remek PozdrawiamAbborre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nono drugi pełny dzień łowienia i już są metrówki. Tylko czekać jak padnie jakiś 120+ Myślę, że to dopiero początek. Trzymam kciuki za dalszą część wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja tez mysle - ze jest dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, jakieś wieści od chłopaków z Syrsan, ma ktoś z nimi jakiś kontakt ??? Jakie mają wyniki??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wejdz na wiesci znad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Jutro wyruszamy. Już teraz chciałbym Wam powiedzieć Do zobaczenia i trzymajcie kciuki. Od dzisiaj do niedzieli następnego tygodnia będę niedostępny. W razie pytań odnośnie funkcjonowania forum służą Friko, Mifek i Pitt. Do zobaczenia!
pozdrawiam
Remek
37 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi