Tomek Kotelon Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czy ktoś z Was miał styczność z tym multiplikatorem? Musze kupić nowy kołowrotek ponieważ poprzedni się rozpadł, chciałbym coś trwalszego do przynęt do 100g. Przeczytałem kilka wątków na ten temat, ale większość dotyczy kołowrotków poza moim zasięgiem finansowym. Musze się zdecydować na coś ok 500 zł. Rozważam zakup Abu Ambassadeur Classic C3, ale cena BCX jest atrakcyjna ( trochę też podejrzana). Jaka jest istotna różnica między tymi dwoma?PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie miałem BCX'a w łapce, ale już na zdjęciu widać, że szpula osadzona jest w plastikowych wkładkach. Rysunek http://abugarcia.com/sites/default/files/5600BCX%20RED%20%2016%2000.pdf zdaje się to potwierdzać. Oczywiście nie oznacza to, że multiplikator z tego powodu musi być słabszy, choć wątpliwości pozostają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 skoro do 500 pln to zamiast tych dwoch wez sobie c4 5601 - w fishingmart kosztuje niecale 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 I będziesz hepi, a jak go zajedziesz, to apage od casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Kuba taki sobie spraw.Mi się udało kupić-Mekamil pomógł-dwa za ok.1100zł.Są też inne kolorki.Zawsze to Szwed no i ten powrót do starego panelu jest super.Jest jeszcze w kolorku Sun&Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W drugim revo padło mi to samo łożysko... po 10 wyjściach na wodę, mimo tak zachwalanego tu płukania, suszenia i smarowania sporadzycznie jak zaczeło szumieć..Jakos chwilowo chyba poszukam innej marki na morskie lowy...Scorpion DC7 mi po głowie chodzi Plus, da to radę 8g przy wietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) da to radę 8g przy wietrze? Spokojnie rzucam przy Antaresie DC7. Przy dobry kiju zejdziesz do 6 gram . 8 gram to już śmiga.Ciekawe ile waży szpulka do Scorpion Edytowane 13 Października 2012 przez jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Kuba taki sobie spraw.Mi się udało kupić-Mekamil pomógł-dwa za ok.1100zł.Są też inne kolorki.Zawsze to Szwed no i ten powrót do starego panelu jest super.Jest jeszcze w kolorku Sun&Orange. Fajne są. Jak by mi się nie dublował to bym taki dziabnął. Tyle, że pomarańczowy. Edytowane 13 Października 2012 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W drugim revo padło mi to samo łożysko... po 10 wyjściach na wodę, mimo tak zachwalanego tu płukania, suszenia i smarowania ...Zwykłe łożysko z uszczelnieniem 2 RS za dwa złote popracuje znacznie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Włąsnie, macie pomysł gdzie szukać łożysk w PL?Ostatnio wciągnąłem za nascie euro jakiegoś wypasa i revo chyba nie potrzebuje az takiego tuningu.kupiłbym worek i miał na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Np. tu:http://www.e-poltech...0x4-p-1118.htmlhttp://modele.german...0x4-mm-2RS/3121http://allegro.pl/lo...2590464484.htmlBo to chyba o ten rozmiar chodzi? Edytowane 13 Października 2012 przez RBTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 5x11x4Dzięki za namiar, musze sobie paczkę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi