Artek Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Witam. Czy ktoś z Was miał do czynienia z odzieżą firmy Revolution Race? Proszę o opinie, uwagi na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Hej .Używam bielizny RR ,jestem zadowolony .Moim zdanie równie dobra co Craft i HH . Plusem jest ,że na ich stronie jest poglądowy model ubrany w dany strój - podany wzrost i waga modelu oraz rozmiar ,jaki ma na sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Posiadam bluzę i spodnie z Revolution,polecam. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Ja mam kurtkę. Też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Ja mam kurtkę. Też polecamCoś więcej dodasz na temat kurtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Spodnie Nordwand pro katuję 2 rok i śmiało mogę stwierdzić że nie miałem lepszych portek. Z kolei kupiłem jakieś tańsze i krój jest już dużo gorszy i nie leżą tak fajnie. Dresowe spodnie też takie sobie, szwy pozostawiają wiele do życzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Mam silence proshell jacket. Porównywałem z Decathlonowska mh500 i revolution sprawiała wrażenie bardziej solidnej, materiał jakby mocniejszy. Ma fajne wycięcia pod pachami, zapinanie kieszeni ok, ogólnie wizualnie też wygląda dobrze. Używam też poza łowieniem jak pada deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTom Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Posiadam spodnie i kurtkę tej firmy. Spodnie bardzo ok, wygodne, dobry krój. Kurtka też ok, ale nie używałem jej jeszcze podczas wędkowania.Dobra i czytelna polityka zwrotów. W przypadku niepewności co do rozmiarówki zamawiam dwa produkty i zostawiam sobie ten który mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi