mdziam_78 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam,Czy orientuje się może ktoś czy ten kij nada się pod multika? Zadałem to pytanie w internetowym sklepie i powiedziano mi, że jak najbardziej, ale w sieci ten kijek również jako Trolling Spin.link to jedynej polskiej strony, na której go znalazłem Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Uzywam Ugly stick tiger so multika i spina. Byl on zreszta opisany jako uniwersalny do obu metod.Tylko moj multik to rodzaj prawdziwej betoniarki w wydaniu supreme, stosowalem go tylko w trolingu. Edytowane 11 Października 2012 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Do mnie dziś dotarła Okuma Solterra 10LX i raczej mała nie jest ;PTo fajnie... Mam tylko nadzieję, że uda mi się go gdzieś wyczaić na przeszły sezon. Co prawda za namową Kolegi @_ronin zamówiłem Ugly Stick Catfish Casting 8' ale ten Tiger tez mi się wydaje ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Tigery były bardzo różnie zbrojone. Wersje spin nie nadawały się pod multik, ze względu na wysokie stopki.Ja jakiś czas temu kupiłem uzbrojonego ... jakoś pomiędzy spin a cast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Mam takiego wlasnie i ma u mnie dozywocie. Lubie nim trollowac. Do rzucania dosc nieporeczny ze wzgledu na gigantyczny dolnik, ale za to ten zapas mocy... Na suma z lodki w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja mam 50lb i ... pasowała mi bardziej wersja 60lb.Tyle, że ten drugi to jednoczęściówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie mialem jednoczesciowej. Jednak wygoda transportu ma dla mnie kluczowe znaczenie. Zostawilem sobie juz tylko dwie jednoczesciowki - ciezka jerkowke i sandaczowke z rezonansem. Kazda podroz to klopot z pakowaniem takich wedek. Uwazam zreszta ze dwuczesciowa brzydka pala jest swietna! Jednoczesciowa jest chyba krotsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Sandaczówka z rezonansem to jaki kij? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nie mialem jednoczesciowej. Jednak wygoda transportu ma dla mnie kluczowe znaczenie. Zostawilem sobie juz tylko dwie jednoczesciowki - ciezka jerkowke i sandaczowke z rezonansem. Kazda podroz to klopot z pakowaniem takich wedek. Uwazam zreszta ze dwuczesciowa brzydka pala jest swietna! Jednoczesciowa jest chyba krotsza? Krótsza o 10 cm i znacznie sztywniejsza.Mi bardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) @mdziam_78 Mój Batsonik z rezonansem to XMB 783. To jednoskład 1,98m, niby jest 7-21g ale tak naprawdę minimalna sensowna główka to od 25 do 35g + guma, opisany jako 10-17 lb. Szybki super fajny kijek na sandacza, robiony na Solinę. Sprawdza się znakomicie. Ja mam dolnik wędki robiony na krótko, wiem że dłuższa wersja do łokcia lub za (a były takie zbrojone w FC) jest do bani. Mogę zabrac go na Zalew to sobie potestujesz @hlehle Ja z założenia do trola wole stosunkowo miekkie wędki, ale nie miałem tej 60lb w reku, może się okazać ciekawa. Pewnie w przyszłym sezonie ją sprawdzę, bo znajomy na Solinie włąsnie sobie taką sprawił. Edytowane 12 Października 2012 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi