Kuba Standera Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 WitamCzy ktoś może orientuje się gdzie można kupić naklejki na silniki zaburtowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A co chcesz naklejać, sprecyzuj?? Motywy wędkarskie czy np. gołe baby? Bo jeśli jakieś firmowe napisy to raczej tylko przez dilerów. Ciężka sprawa być może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Nie w tą stronę Poszukuję Tohatsu i 15hp i 9,8 hp i naklejki euro emission Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Tak też myślałem, ale wolałem dopytać ;)Tohatsu chyba nie ma dystrybutora w Polsce. Pisz chyba do producenta, serwisu jakiegoś bezpośrednio bo szczerze wątpię w dostępność na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ...zawsze można zamówić w agencjach reklamy ... podać wzór i po sprawie... często w ten sposób silnik tracą nagle moc <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 najzwyklejszy CorelDraw wzór jakis i sam sobie możesz wymodelować napisik potem dać na ploter i wytną Ci z foli samoprzylepnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Mi ściągał salon Yamahy.O ile tylnia i przednia kosztowały kilkadziesiat zł komplet, to za boczne duże chcieli jakąś chorą cene Domyślam się ,że chcesz się dososować do naszych genialnych przepisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Mi ściągał salon Yamahy.O ile tylnia i przednia kosztowały kilkadziesiat zł komplet, to za boczne duże chcieli jakąś chorą cene Domyślam się ,że chcesz się dososować do naszych genialnych przepisów No niestety, niezbyt uśmiecha się mi płacenie łapówki mafii ustawionej na tyle wygodnie aby mieć monopol i żądać ceny z kosmosu i mającej terminy na następne wcielenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Mi ściągał salon Yamahy.O ile tylnia i przednia kosztowały kilkadziesiat zł komplet, to za boczne duże chcieli jakąś chorą cene Domyślam się ,że chcesz się dososować do naszych genialnych przepisów No niestety, niezbyt uśmiecha się mi płacenie łapówki mafii ustawionej na tyle wygodnie aby mieć monopol i żądać ceny z kosmosu i mającej terminy na następne wcielenie... Dobrze Cie rozumiem Spróbuj tam> Marco Marine Spółka z o.o. ul. Łady 2 71-605 Szczecin tel. 091 4230225 biuro@tohatsu.pl lub w Krakowie przez dystrybutora Sklep Żeglarski HALSul. Jaskółcza 230-105 Krakówtel/fax: 012/294 06 70hals.sklep@hals.sklep.pl pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Witam kolegów. Pytanko, znacie może sprawdzone miejsca ,gdzie możnaby ewentualnie zamówić naklejki z logiem i mocą do Yamahy 13.5 KM 4-Stroke ( 15KM razi w oczy :-) ). Ceny serwisowych powalają na kolana! Może jakaś sprawdzona agencja reklamowa or something else???Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 mam kontakt w szczecinie - dzis bede sam dzwonil. przypomnij mi za dzien dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 też się chętnie podepnę ps. a ile kosztuje oryginał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ...mała 25PLN, duża 70PLN, boczne z logiem i szlaczkami 355PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Macie jakies wzory albo zdjecia nalepek? Napiszcie do mnie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Może lepiej w tej cenie patent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 moze lepiej, ale rozporządzenie się skończyło i na razie nie ma kursów, przynajmiej w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Pewnie są tylko wujka googla trzeba spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 jakbym nie sprawdził to bym nie pisał, więc się powstrzymajnajbliższy kurs, który odbędzie się na starych zasadach (nowych jeszcze nie ma) jest 315km z mojej wioski osiągalny na Domaniowie w połowie listopada, pod warunkiem wejścia w życie nowego rozporządzenia, ale na to w 99,99% nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 a nowe rozporządzenie co będzie wnosić jakie zmiany itp , napisz więcej trochę jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Szpiegu, w Retmanie się zaczęło tydzień temu. Może jak obiecasz że nadgonisz to Cie przyjmą. Robiłem tam w zeszłym roku i mogę polecić No i pamiętaj że warto mieć wypływane (na swojej jednostce oczywiście) limit godzin i od razu startować na starszego (jak znalazł na morze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Z tego co czytałem to dla motorowadniaków chyba nic, ale odbiera część uprawnień (ogranicza) chyba dla starszego sternika jachtowego, co jest niezgodne z konstytucją (uprawnienia wcześniej nabyte) i jak się to nie zmieni to mają to skarżyć do Trybunału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 AFAIR przy poprzednich zmianach dostawałeś wyższy stopień jeśli wymieniałeś patent, żeby utrzymać uprawnienia. Zresztą cały ten system patentów służy dojeniu kasy przed różne instytucje. Rozumiem patenty na jakieś potwory, albo na wybitnie sportowe jednostki, duże jachty etc. Ale wymagać patentu st. sternika od kogoś kto chce 3 mile od brzegu dorsze połowić przy ładnej pogodzie to śmiech na sali. Zwłaszcza że patenty w obecnej formie nie gwarantują że delikwent będzie potrafił bezpiecznie prowadzić jacht. Wiem to po sobie bo papier mi pozwala na plywanie po całym Bałtyku i innych morzach zamkniętych, a szczerze mówiąc g... wiem o prawdziwej morskiej żegludze. Godziny wypływałem na Wiśle i odrobinę na Mazurach (lata temu, nawet nazwy maleńkiego silniczka nie pamiętam).No ale skoro darmozjady wymuszają posiadanie, to trzeba zrobić i mieć z dyni. Bo tak na prawdę to patent będzie się liczyć dopiero w razie jakiegoś nieszczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jak wyszły wam te naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 no wlasnie problem w tym ze ... nie wyszly... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tutaj w normalnej cenie, wydrukowane i laminowane UV za 50 dolców + 15 dolców przesyłka do PL. http://www.replicals.com/product_info.php?cPath=47_45&products_id=1295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ...opadła mi kopara Paweł - dzięki. Po przeklejeniu wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Czy ktoś może orientuje się gdzie można kupić naklejki na silniki zaburtowe?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
6
6
5
Popularne dni
12 Paź
9
18 Paź
8
22 Kwi
7
24 Maj
7
Top użytkownicy dla tego pytania
patu 12 odpowiedzi
ictus 6 odpowiedzi
bazyloss 6 odpowiedzi
godski 5 odpowiedzi
Popularne dni
12 Paź 2012
9 odpowiedzi
18 Paź 2016
8 odpowiedzi
22 Kwi 2020
7 odpowiedzi
24 Maj 2013
7 odpowiedzi
Popularne posty
patu
...zawsze można zamówić w agencjach reklamy ... podać wzór i po sprawie... często w ten sposób silnik tracą nagle moc <_<
robert67
I ja mam kłopot z naklejkami na silnik . 94 rok produkcji Suzuki 115. Rzecz w tym że, w takim stanie jak obecny sprzedać taki silnik będzie sporo trudniej, a sprzedany będzie bo za mocny i paliwożerny
Przemek
Witam. Szukam naklejek na silnik Yamaha 15 km 4 suw. Interesują mnie naklejki boczne. Chcę pomalować czapę bo jest mocno porysowana i chcę zdjąć przed malowaniem stare pościerane. Znalazłem na Alledro
Opublikowane grafiki
97 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi