Kuba Standera Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 WitamCzy ktoś może orientuje się gdzie można kupić naklejki na silniki zaburtowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Te dla Patu tez byly laminowane Chetnie zobacze jak wyszly finalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Trzeba pamiętać o druku farbami uv lub folia/lakier Uv inaczej po kilku tygodniach na słońcu będzie bladło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 pojęcia bladego nie mam co to sobą prezentuje ale biorąc pod uwage cene moze komus sie przyda i ktos sie odwazy i sprawdzi http://www.ebay.com/sch/shabestari/m.html?item=170937411937&pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&vxp=mtr&hash=item27cca9e961&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Naklejki które wysłałem Patu były wydrukowane na najlepszej dostępnej folii (taka jak do obklejania samochodów) farby uv,folia/lakier Uv + laminat żeby się nie ścierało. Te na ebay-u wychodzą znacznie taniej niż sam wydruk z laminowaniem w stołecznej drukarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 no dlatego napisalem uczciwie ze nie wiem co to jest i jaka jakosc prezentuje... podaj mejla puszcze Ci coś od nas.. a w zasadzie od Igora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Może komuś się przyda. http://www.buitenboord.com/sticker-yamaha-buitenboordmotor-c-71.html?page=1&sort=4a&osCsid=rc0k7dvj0rv5jbcch7rebb53g6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Patu wstaw fotki naklejek na silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mam cyknięte na szybko komórką, obfocę je niebawem i wrzucę. Powiem tylko,że secik niczym nie rózni się od oryginału. Dzięki Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 15tka graficznie zdławiona na 13.5KM...Foto z komórki :-)W realu wygląda to znacznie lepiej... THX Paweł vel @ictus i pozdro dla grafika Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 wygląda super, tylko u mnie rocznik 2012 napisy są chyba ciupkę inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 ..bo to jest starszy model - 2005 rocznik....Nowsze modele ( bodajże od 2010r) mają inne napisy i czapkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 starsza... http://www.google.pl...,r:24,s:0,i:141 nowa... http://www.google.pl...116&tx=77&ty=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 do nowej znalazłem tylko przód : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek7008 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No spoko. Już nie razi w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I ja mam kłopot z naklejkami na silnik .94 rok produkcji Suzuki 115.Rzecz w tym że, w takim stanie jak obecny sprzedać taki silnik będzie sporo trudniej, a sprzedany będzie bo za mocny i paliwożerny. Pokrywę silnika da się pomalować ale, bez naklejek... . Czy jest ktoś kto pomoże .Z góry dzięki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wyslalem wam priva. Postaram sie pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wielkie dzięki doczytałem . Trochę zakręcony dzisiaj jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A na coś takiego by się znalazły naklejki?? bez czerwonych pasków..tylko 2x Mariner + 9.9 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Witam.Szukam naklejek na silnik Yamaha 15 km 4 suw. Interesują mnie naklejki boczne. Chcę pomalować czapę bo jest mocno porysowana i chcę zdjąć przed malowaniem stare pościerane.Znalazłem na Alledrogo dużo naklejek do motocykli oraz quadów ale nie wiem czy można by je było jakoś zaadoptować?Czy ktoś może mi pomóc? Edytowane 16 Lutego 2013 przez Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Poczytaj:http://jerkbait.pl/topic/17922-naklejki-na-silniki/?hl=naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dzięki czytałem pisałem też już PW w tej sprawie i czekam na kontakt.Ciekawe czy w Polsze można coś takiego dostać lub wykonać w zakładzie poligraficznym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W serwisie cicra 400PLN za komplet, w dobrej poligrafii duuuzo taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 na ryby.pl Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Przemek jak będziesz miał kontakt z kolegą od naklejek daj znać też mam do niego interes tylko jakoś nie możemy się spiknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arti-zander Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Podpinam się pod temat.Szukam naklejek na Yamahę 13.5KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Patrykowi udało mi się znaleźć w goglach szablony, wystarczy wpisać w gogle ...yamaha 15hp stickers...każdy może sobie teraz na własną rękę wykonać w zakładzie poligraficznym.Ja odebrałem już czapę od lakiernika, teraz tylko pozostało zlecić wykonanie naklejek.O dalszym postępie prac będę informował na bieżąco. Edytowane 12 Marca 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Czy ktoś może orientuje się gdzie można kupić naklejki na silniki zaburtowe?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
6
6
5
Popularne dni
12 Paź
9
18 Paź
8
22 Kwi
7
24 Maj
7
Top użytkownicy dla tego pytania
patu 12 odpowiedzi
ictus 6 odpowiedzi
bazyloss 6 odpowiedzi
godski 5 odpowiedzi
Popularne dni
12 Paź 2012
9 odpowiedzi
18 Paź 2016
8 odpowiedzi
22 Kwi 2020
7 odpowiedzi
24 Maj 2013
7 odpowiedzi
Popularne posty
patu
...zawsze można zamówić w agencjach reklamy ... podać wzór i po sprawie... często w ten sposób silnik tracą nagle moc <_<
robert67
I ja mam kłopot z naklejkami na silnik . 94 rok produkcji Suzuki 115. Rzecz w tym że, w takim stanie jak obecny sprzedać taki silnik będzie sporo trudniej, a sprzedany będzie bo za mocny i paliwożerny
Przemek
Witam. Szukam naklejek na silnik Yamaha 15 km 4 suw. Interesują mnie naklejki boczne. Chcę pomalować czapę bo jest mocno porysowana i chcę zdjąć przed malowaniem stare pościerane. Znalazłem na Alledro
Opublikowane grafiki
97 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi