Skocz do zawartości
  • 0

"Naklejki" na silniki...

Kuba Standera

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

pojęcia bladego nie mam co to sobą prezentuje ale biorąc pod uwage cene moze komus sie przyda i ktos sie odwazy i sprawdzi

http://www.ebay.com/sch/shabestari/m.html?item=170937411937&pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&vxp=mtr&hash=item27cca9e961&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

• 0

Naklejki które wysłałem Patu były wydrukowane na najlepszej dostępnej folii (taka jak do obklejania samochodów) farby uv,folia/lakier Uv + laminat żeby się nie ścierało. Te na ebay-u wychodzą znacznie taniej niż sam wydruk z laminowaniem w stołecznej drukarni.

• 0

I ja mam kłopot z naklejkami na silnik :(.

94 rok produkcji Suzuki 115.

Rzecz w tym że, w takim stanie jak obecny sprzedać taki silnik będzie sporo trudniej, a sprzedany będzie bo za mocny i paliwożerny. Pokrywę silnika da się pomalować ale, bez naklejek... :(.

Czy jest ktoś kto pomoże :).

Z góry dzięki :) .

post-45658-0-33896000-1357759264_thumb.jpg

• Like 1

• 0

Witam.

Szukam naklejek na silnik Yamaha 15 km 4 suw. Interesują mnie naklejki boczne. Chcę pomalować czapę bo jest mocno porysowana i chcę zdjąć przed malowaniem stare pościerane.

Znalazłem na Alledrogo dużo naklejek do motocykli oraz quadów ale nie wiem czy można by je było jakoś zaadoptować?

Czy ktoś może mi pomóc?

Edytowane przez Przemek
  • Like 1

• 0

Dzięki Patrykowi udało mi się znaleźć w goglach szablony, wystarczy wpisać w gogle   ...yamaha 15hp stickers...każdy może sobie teraz na własną rękę wykonać w zakładzie poligraficznym.

Ja odebrałem już czapę od lakiernika, teraz tylko pozostało zlecić wykonanie naklejek.

O dalszym postępie prac będę informował na bieżąco.

Edytowane przez Przemek