Kuba Standera Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 WitamCzy ktoś może orientuje się gdzie można kupić naklejki na silniki zaburtowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r.t. Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Pisałem do nich. Nie mają mojego projektu w wektorach, koszt całości z przygotowaniem 150zł. Uważam, że to za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Moze ktos robil "10" na Honde z 2008r. lub wie gdzie dostac oryginal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Też bym takie potrzebował na hondę 10KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbert 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Sprawdź w sklepie internetowym ehonda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Mam takie naklejki, robiłem kiedys na Honda 9.9 2003 r, jak coś to piszcie podeślę wam meila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Temat stal się aktualny bardziej niż kiedykolwiek bo egzaminy i zajęcia praktyczne na wodzie zostały wstrzymane aż do odwołania.Co ma zrobić ktoś kto kupił i chciałby popływać na silniku 15-20 KM? Czekać nie wiadomo do kiedy? Do nowego Tohatsu potrzebne naklejki 9,9.Kurs i egzamin w tej chwili niemożliwy. Jaka jest kara za brak patentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zacząłeś od dupy strony Najpierw się robi patent, później kupuje łódkę i silnik https://folie-forsale.pl/pl/358-tohatsu - tutaj poszukaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Nikt się nie spodziewał tego co jest. Tam sprawdzałem. Brak. A od tyłu też czasem warto zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Andrzej, idz do dowolnej firmy ktora robi naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 https://www.olx.pl/oferta/naklejki-silnika-zaburtowego-yamaha-suzuki-tohatsu-honda-evinrude-inne-CID767-IDsg9YN.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 https://www.olx.pl/oferta/naklejki-silnika-zaburtowego-yamaha-suzuki-tohatsu-honda-evinrude-inne-CID767-IDsg9YN.htmlTo widziałem, stare modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 ale to chyba nie ma znaczenia czy stary czy nowy model, klej byle jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witam ,ja i jeszcze kilkanaście osób przewidzielysmy to i zorganinowalyśmy kurs w marcu ,i patent już jest ,oczekującym zyczę szybkiego powrotu normalnosci ,co umozliwi zdobycie patentu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stołczynianin Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 W styczniu można było już się spodziewać, ale natura dała człowiekowi optymizm.A może e-kurs na patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 W styczniu można było już się spodziewać, ale natura dała człowiekowi optymizm.A może e-kurs na patent Kurs nic nie da. Problem z praktyką i egzaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Capri Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Witam, ma ktoś może namiar na naklejkę 9.9 Yamaha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Witam, ma ktoś może namiar na naklejkę 9.9 Yamaha?Na OLX widziałem kilka dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Witam, ma ktoś może namiar na naklejkę 9.9 Yamaha? https://folie-forsale.pl/pl/355-yamaha Do wyboru stare, nowe modele. Dodatkowo po naklejeniu tej naklejki polecam nakleić na nią folię laminacyjną bezbarwną. Po trzech sezonach wyglądają u mnie jak nowe. Edytowane 8 Maja 2020 przez GrzesM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Witam, ma ktoś może namiar na naklejkę 9.9 Yamaha?Jak ktoś chce to na priv zapraszam, mam 9,9 takie jak w najnowszych Tośkach. Zrobiłem nadwyżkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Capri Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 https://folie-forsale.pl/pl/355-yamaha Widziałem tą stronę i nie mają tam samej naklejki z mocą a cały komplet mi nie potrzebny Do wyboru stare, nowe modele. Dodatkowo po naklejeniu tej naklejki polecam nakleić na nią folię laminacyjną bezbarwną. Po trzech sezonach wyglądają u mnie jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotrk82 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 https://folie-forsale.pl/pl/355-yamaha Widziałem tą stronę i nie mają tam samej naklejki z mocą a cały komplet mi nie potrzebny Do wyboru stare, nowe modele. Dodatkowo po naklejeniu tej naklejki polecam nakleić na nią folię laminacyjną bezbarwną. Po trzech sezonach wyglądają u mnie jak nowe. Trzeba napisać do nich @ i nie ma problemu z zamówieniem naklejek tylko z mocą silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bolesław Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ma ktoś może namiar na firmę która ma wzrory i sprzedaje naklejki na czapkę silnika w komplecie ? To co sprzedała mi firma z Lublina, linkowana we wcześniejszych postach pominę milczeniem. Dobrze że można odesłać. Potrzebuję na yamahę f50 komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Czy ktoś może orientuje się gdzie można kupić naklejki na silniki zaburtowe?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
6
6
5
Popularne dni
12 Paź
9
18 Paź
8
22 Kwi
7
24 Maj
7
Top użytkownicy dla tego pytania
patu 12 odpowiedzi
ictus 6 odpowiedzi
bazyloss 6 odpowiedzi
godski 5 odpowiedzi
Popularne dni
12 Paź 2012
9 odpowiedzi
18 Paź 2016
8 odpowiedzi
22 Kwi 2020
7 odpowiedzi
24 Maj 2013
7 odpowiedzi
Popularne posty
patu
...zawsze można zamówić w agencjach reklamy ... podać wzór i po sprawie... często w ten sposób silnik tracą nagle moc <_<
robert67
I ja mam kłopot z naklejkami na silnik . 94 rok produkcji Suzuki 115. Rzecz w tym że, w takim stanie jak obecny sprzedać taki silnik będzie sporo trudniej, a sprzedany będzie bo za mocny i paliwożerny
Przemek
Witam. Szukam naklejek na silnik Yamaha 15 km 4 suw. Interesują mnie naklejki boczne. Chcę pomalować czapę bo jest mocno porysowana i chcę zdjąć przed malowaniem stare pościerane. Znalazłem na Alledro
Opublikowane grafiki
97 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi