Szukasz echosondy, silnika dziobowego silnika spalinowego daj znać postaram się pomoc w doborze, konfiguracji, zakupie.
Wiele lat spędzonych w wędkarstwie oraz fascynacja sprzętem elektronicznym oraz motorowodnym postaram się pomoc w wyborze optymalnego rozwiązania do twoich potrzeb oraz zasobności portfela. Postaram się pomoc poprzez wieloletnie doświadczenie z wykorzystaniem urządzeń w celach prywatnych takich marek jak Lowrance, Garmin, Humminbird, Minn kota, Motorguide, Honda, Yamaha. Również przy zakupie pomogę z wykorzystaniem rabatów które wypracowałem przez wiele lat. Wychodzę z inicjatywą koleżeńską na ile mam wolny czas od pracy i codziennych obowiązków. Z ciekawostek w latach 2000 miałem juz prywatnie urzadzenie Humminbird 1197SI, w tamtych czasach jesli sie nie myle w PL były 4 lub 5 takich urzadzeń. W pozniejszych etapach korzystałem z HDSów poczawszy od gen1 z LSS1 i 2 a dalej idac przez silniki dziobowe i urzadzenia Garmin GPSMAP z systemem Panoptix.
Pisz na PRV, napisz co potrzebujesz i pozostaw nr tel. oddzwonię w wolnej chwili to porozmawiamy, jak mogę pomóc.
Pytanie
rybens
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi