Aztekaztecki Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 @lesnypatataj - Jeśli ten Dragon Ci tak leżał to idź do skepu i sprawdź wersję 218 1-10. Od siebie dodam żebyś sprawdził dwie pozycję - Mikado black crystal (szybki, mocny kij z zapasem) oraz Jaxona Altezza supra (wycofany 'flagowiec', ale wciąż dostępny na allegro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) @lesnypatataj - Jeśli ten Dragon Ci tak leżał to idź do skepu i sprawdź wersję 218 1-10. Od siebie dodam żebyś sprawdził dwie pozycję - Mikado black crystal (szybki, mocny kij z zapasem) oraz Jaxona Altezza supra (wycofany 'flagowiec', ale wciąż dostępny na allegro)Niestety, ten Dragon BLACK ROCK II 1-10 jest już SLOW i niestety nie jest to samo @Aztekaztecki Mikado black crystal 208 1-6 z tego co czytałem kilka komentarzy, to ona ma spory zapas i pewnie realnie do 8-10g uciągnie... dlatego boje się, że będzie miała realne problemy z takimi 2-3g... Ten kijek mnie zdecydowanie najbardziej intryguje... może faktycznie wybiorę się do sklepu gdzie jest wystawiona Rozbiłem skarbonkę mogę się zmieścić w 350zł Edytowane 30 Marca 2023 przez lesnypatataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ja mam tego Mikado Black Crystal 1-6 od zeszłego sezonu, realnie to takie 2-10g. Więcej już nie ma komfortu w podbijaniu. Zaczyna "gadać'' od głowek 2-3g z małą gumką. Zapas mocy bardzo duży. Wyjąłem na niego masę okoni i kilka szczupaków, w tym nowe PB z grudnia 98cm. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon6666 Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 dziekuje za wiadomosc.Teraz o zylkach no 1 to ownwer broad 0,14 ale w/g mnie bardzo dobra jest zylka stroft gtm na alegro szpule 500m /1000m.JA lowie czasami konger mikros ale przedluzylem go na 240 cm. ale konger jest TANI i dobry.ANDRZEJ 887566431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 A czy posiada ktoś dam yagi ten od 1-5g i może coś napisać na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Kupiłem Wędka ABU GARCIA CARABUS Delicate 1,80m 0,8-3,5g CDS-602UL za 280zl dobry zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jak uchwyt Ci pasuje oraz akcja patyka to pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Niestety, ten Dragon BLACK ROCK II 1-10 jest już SLOW i niestety nie jest to samo @Aztekaztecki Mikado black crystal 208 1-6 z tego co czytałem kilka komentarzy, to ona ma spory zapas i pewnie realnie do 8-10g uciągnie... dlatego boje się, że będzie miała realne problemy z takimi 2-3g... Ten kijek mnie zdecydowanie najbardziej intryguje... może faktycznie wybiorę się do sklepu gdzie jest wystawiona Rozbiłem skarbonkę mogę się zmieścić w 350zł mi się udało upolować Wędka ABU GARCIA CARABUS Delicate 1,80m 0,8-3,5g CDS-602UL za 280zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jeżeli chciałeś się tylko pochwalić to nie ten dział.http://jerkbait.pl/topic/51050-pochwal-si%C4%99-nowym-sprz%C4%99tem/page-436 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Nie nie chciałem koledze wyżej odpowiedzieć ale coś mi się porobiło niby nie wysłało a wyslalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi