Skocz do zawartości

Kij + kołowrotek na okonie 400-700zl

Godzy

Rekomendowane odpowiedzi

@lesnypatataj - Jeśli ten Dragon Ci tak leżał to idź do skepu i sprawdź wersję 218 1-10. Od siebie dodam żebyś sprawdził dwie pozycję - Mikado black crystal (szybki, mocny kij z zapasem) oraz Jaxona Altezza supra (wycofany 'flagowiec', ale wciąż dostępny na allegro)

@lesnypatataj - Jeśli ten Dragon Ci tak leżał to idź do skepu i sprawdź wersję 218 1-10. Od siebie dodam żebyś sprawdził dwie pozycję - Mikado black crystal (szybki, mocny kij z zapasem) oraz Jaxona Altezza supra (wycofany 'flagowiec', ale wciąż dostępny na allegro)

Niestety, ten Dragon BLACK ROCK II 1-10 jest już SLOW i niestety nie jest to samo :(
@Aztekaztecki Mikado black crystal 208 1-6 z tego co czytałem kilka komentarzy, to ona ma spory zapas i pewnie realnie do 8-10g uciągnie... dlatego boje się, że będzie miała realne problemy z takimi 2-3g...   Ten kijek mnie zdecydowanie najbardziej intryguje... może faktycznie wybiorę się do sklepu gdzie jest wystawiona  ;) 

Rozbiłem skarbonkę mogę się zmieścić w 350zł   :P

Edytowane przez lesnypatataj

Ja mam tego Mikado Black Crystal 1-6 od zeszłego sezonu, realnie to takie 2-10g. Więcej już nie ma komfortu w podbijaniu. Zaczyna "gadać'' od głowek 2-3g z małą gumką. Zapas mocy bardzo duży. Wyjąłem na niego masę okoni i kilka szczupaków, w tym nowe PB z grudnia 98cm. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało. 

dziekuje za wiadomosc.Teraz o zylkach no 1  to ownwer broad 0,14 ale w/g mnie  bardzo dobra jest zylka stroft gtm  na  alegro szpule 500m  /1000m.JA lowie czasami  konger mikros ale przedluzylem go  na 240  cm. ale konger jest TANI  i dobry.ANDRZEJ   887566431

Niestety, ten Dragon BLACK ROCK II 1-10 jest już SLOW i niestety nie jest to samo :(

@Aztekaztecki Mikado black crystal 208 1-6 z tego co czytałem kilka komentarzy, to ona ma spory zapas i pewnie realnie do 8-10g uciągnie... dlatego boje się, że będzie miała realne problemy z takimi 2-3g... Ten kijek mnie zdecydowanie najbardziej intryguje... może faktycznie wybiorę się do sklepu gdzie jest wystawiona ;)

Rozbiłem skarbonkę mogę się zmieścić w 350zł :P

mi się udało upolować Wędka ABU GARCIA CARABUS Delicate 1,80m 0,8-3,5g CDS-602UL za 280zl