asafa Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Zdjęcia nocnego nieba, zwłaszcza droga mleczna to jest coś, co mnie jara i chciałbym kiedyś poświęcić temu więcej uwagi, ale póki co brak czasu żeby zgłębić temat a wiem, że to wymaga chociażby prowadzenia za ruchem gwiazd. Ogólnie nocnych zdjęć praktycznie nie robię (w mojej przygodzie z foto kojarzę dosłownie kilka), ale ponad dwa miesiące temu głośno było o koniunkcji Wenus i Jowisza więc spróbowałem to uwiecznić : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Widok z domu Hammarstrandvilla 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Widoki za oknem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nocny widok z tarasu na Indalsälven w zimowej scenerii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi