Skocz do zawartości

Spinning, a 2 wędki

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jeszcze jeden, wyjątkowo niezrozumiały dla rybaków amatorów argument. Umiar..

Tak to już wiem, dla Ciebie wędkarstwo to zbieranie śmieci i uwielbienie niekompetencji - czyli wieczna asceza.

No i mądrość zbierana przez wieki istnienia i swojego nieomylnego jestestwa i interpretacji - inna myśl jest niedopuszczalna.

SOB tak powiedział , a potem to już tylko koniec świata.

To ja znów nie rozumiem.

Zadałeś pytanie. Otrzymałeś odpowiedzi. Rożne. A teraz je oceniasz. To pytałeś czy prowokowałaś? Bo się gubię. A to nie szkoła w której jesteś nauczycielem. Chyba …

Z różnych odpowiedzi jest największa korzyść. Szczególnie te z innym spojrzeniem rozwijają. No bo jakby co komu po odpowiedzi którą już zna? To się nazywa poszerzanie horyzontów. Coś o horyzontach tez już było gdzieś …

Tak mi przyszło infantylne porównanie:

syn pyta ojca: tato skąd biorą się dzieci?

ojciec: stosunek płciowy, zapłodnienie, wymiana genów, poród itd

syn: h…ja tam ojciec wiesz. Dzieci przynosi bocian!

Totalna ignorancja działa lepiej niż zwyczajne ubliżanie.

Temat do zamknięcia

Być może

Ale aby się rozwijać, trzeba iść do przodu, a nie tylko zbierać śmieci i płacić za to .

Miłość do rzeki - romantyzm .

Trzeba siedzieć w domu i kochać rzękę.

A nie kaleczyć ukochane ryby, dostarczać im cierpienia, deptać trawę , robaki i ślimaki i inne robactwo. Pamiętajcie: kochajcie swoje wody, nie łapcie ryb na wędki. KOCHHAJCIE SWOJE RZEKI I INNE BAJORA.

DAJCIE IM ŻYĆ ,TYM.RYBOM.

Ale w tym temacie to Ty jesteś synem, Ty zadałeś pytanie i stwierdziłeś potem, że wszyscy h… wiedzą. :D 

Porównania nie skumałeś, jak chyba większości odpowiedzi …

A ja nie kumam, co ma do łowienia na dwie wędki zbieranie śmieci i miłość do rzeki? :blink:

Powodzenia. Over.

Ale w tym temacie to Ty jesteś synem, Ty zadałeś pytanie i stwierdziłeś potem, że wszyscy h… wiedzą. :D

Porównania nie skumałeś, jak chyba większości odpowiedzi …

A ja nie kumam, co ma do łowienia na dwie wędki zbieranie śmieci i miłość do rzeki? :blink:

Powodzenia. Over.

Trzeba spytać Sławka, co ma w tym temacie umiar do rzeczy. I to jeszcze na Jerkbaicie, gdzie większość wątków poświęcona jest zwiększeniu skuteczności połowu, zwiększeniu komfortu i braku umiaru w połowach. Bo chyba chodzi o to by łapać więcej ?

Jerkbait i umiar - to dla mnie nowość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...