kacperek993 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jest jeszcze jeden, wyjątkowo niezrozumiały dla rybaków amatorów argument. Umiar..Tak to już wiem, dla Ciebie wędkarstwo to zbieranie śmieci i uwielbienie niekompetencji - czyli wieczna asceza.No i mądrość zbierana przez wieki istnienia i swojego nieomylnego jestestwa i interpretacji - inna myśl jest niedopuszczalna.SOB tak powiedział , a potem to już tylko koniec świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Zapraszam do swoich przemyśleń i interpretacji przepisów. Mądrych i przemyślanych interpretacji. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez kacperek993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zapytaj, a to przyjazne forum udzieli ci pomocy w usunięciu wszelkich deficytów, żebyś nie błądził - kacperku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 To ja znów nie rozumiem. Zadałeś pytanie. Otrzymałeś odpowiedzi. Rożne. A teraz je oceniasz. To pytałeś czy prowokowałaś? Bo się gubię. A to nie szkoła w której jesteś nauczycielem. Chyba … Z różnych odpowiedzi jest największa korzyść. Szczególnie te z innym spojrzeniem rozwijają. No bo jakby co komu po odpowiedzi którą już zna? To się nazywa poszerzanie horyzontów. Coś o horyzontach tez już było gdzieś … Tak mi przyszło infantylne porównanie:syn pyta ojca: tato skąd biorą się dzieci?ojciec: stosunek płciowy, zapłodnienie, wymiana genów, poród itdsyn: h…ja tam ojciec wiesz. Dzieci przynosi bocian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Totalna ignorancja działa lepiej niż zwyczajne ubliżanie.Temat do zamknięcia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Totalna ignorancja działa lepiej niż zwyczajne ubliżanie.Temat do zamknięciaByć może Ale aby się rozwijać, trzeba iść do przodu, a nie tylko zbierać śmieci i płacić za to .Miłość do rzeki - romantyzm .Trzeba siedzieć w domu i kochać rzękę.A nie kaleczyć ukochane ryby, dostarczać im cierpienia, deptać trawę , robaki i ślimaki i inne robactwo. Pamiętajcie: kochajcie swoje wody, nie łapcie ryb na wędki. KOCHHAJCIE SWOJE RZEKI I INNE BAJORA.DAJCIE IM ŻYĆ ,TYM.RYBOM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Ale w tym temacie to Ty jesteś synem, Ty zadałeś pytanie i stwierdziłeś potem, że wszyscy h… wiedzą. Porównania nie skumałeś, jak chyba większości odpowiedzi … A ja nie kumam, co ma do łowienia na dwie wędki zbieranie śmieci i miłość do rzeki? Powodzenia. Over. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Ale w tym temacie to Ty jesteś synem, Ty zadałeś pytanie i stwierdziłeś potem, że wszyscy h… wiedzą. Porównania nie skumałeś, jak chyba większości odpowiedzi … A ja nie kumam, co ma do łowienia na dwie wędki zbieranie śmieci i miłość do rzeki? Powodzenia. Over.Trzeba spytać Sławka, co ma w tym temacie umiar do rzeczy. I to jeszcze na Jerkbaicie, gdzie większość wątków poświęcona jest zwiększeniu skuteczności połowu, zwiększeniu komfortu i braku umiaru w połowach. Bo chyba chodzi o to by łapać więcej ? Jerkbait i umiar - to dla mnie nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi