kacperek993 Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Piszę trzeci post w tym temacie , pewnie ostatni, patrząc na działania moderatora. Jeden komentarz: brak wyjaśnień dlaczego znika mój post świadczy o nieudolności prowadzącego i odpowiedzialnego za ten dział. Ogarnij się człowieku i szanuj innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kacperek993 Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) Jest tu jakiś moderator ? Czekam na wyjaśnienia, punkty regulaminu które złamałem itd. które tym samym zdyskwalifikowały moje zapytanie, aby było widocznie na forum. Liczę na poważne traktowanie się wzajemnie. Proszę o odpowiedź w moim wątku, a nie kasowanie tematu. Michał Edytowane 26 Marca 2023 przez kacperek993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1. sam się ogarnij. Tu masz swój "usunięty" post: Spinning, a 2 wędki - Catch and Release (Złów i wypuść) - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing 2. na szacunek to trzeba sobie zasłużyć; na razie zasłużyłeś na punkt otrzeżenia za spamowanie forum zakładaniem tych samych tematów i drugi za komentowanie decyzji moderacyjnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kacperek993
Piszę trzeci post w tym temacie , pewnie ostatni, patrząc na działania moderatora.
Jeden komentarz: brak wyjaśnień dlaczego znika mój post świadczy o nieudolności prowadzącego i odpowiedzialnego za ten dział.
Ogarnij się człowieku i szanuj innych użytkowników.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi