Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam ! Mam propozycję - zapraszam na wspólne łowy do mojej miejscowości Jeśli ktoś będzie chciał - połapiemy bolki, kleniki i szczupaki ... miejmy taką nadzieję. Proponuję sobotę albo niedzielę (19 i 20 maj) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 chetnie ale daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Na ryby na pewno pojadę w sobotę, ale nie wiem jeszcze gdzie dokładnie. Jak zabierzesz na bankowe miejscówki to może się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Na ryby na pewno pojadę w sobotę, ale nie wiem jeszcze gdzie dokładnie. Jak zabierzesz na bankowe miejscówki to może się zjawię Bankowe miejscówki... na bolka to wszędzie Co do szczupaka to możemy obskoczyć kilka bankowych miejsc Z kleniem też nie będzie problemu, Odra w mojej miejscowości jest bardzo urozmaicona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kurde Wpadł bym do Ciebie Danek:) Ale MAm Klubowe zawody ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Hehe I napewno jak zwykle Lechu komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 hahahaha.... ja mu daje 15 min na skompletowanie dwóch szczupaków:D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi