popper Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 .............. Teraz tylko 6 godzin męki przez drogi NRD i chata. Gorsze mają, niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Bartkowi pewnie chodzi o to, że niemiecka policja bardzo go lubi a i strach jest spory bo jak chca to mogą się doczepić do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiuszek123 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 "Jakieś futrzane truchło leżało na kolektorze wydechowym , za silnikiem.Ciężko powiedzieć co to było za żyjątko bo został już sam węgielek. " Ja miałem ostatnio to samo, samochód nie chciał mi odpalić, ptrze pod maską a tam jakieś kości wysuszone, nie wiem co prawda czy to kuna czy tylko pozostałości po jakimś zwierzęciu które zjadła, ale od jakiegoś czasu słyszę też na strychu jakies szmery w nocy. Zastanawiam się czy to nie kuna właśnie:/ przeglądałem różne strony i wszedzie jest, że to własnie może być kuna bo one lubią gdzieśpod podbitką się zadomowićNa razie nie czuć żadnych zapachów, ale jednak wolałbym żeby ta kuna mi się z chałpy wyniosła.Kupowaliście jakies pułapki, nic drogiego,ale skutecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi