Piotrek K Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Koledzy szukam gum pod klenia najlepiej jakieś robactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 My też Ciebie witamy na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Leeche perch proffesora .Oraz larva 30mm libry .Coś tam też miałem na jesień na fatty d worm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Kiedyś Matusiak nagrał fajny filmik o kolorach gum, które stosuje na klenie w zależności od pory roku(również jak i gdzie posyła przynęty) no i nie tylko na klenie. Z tymi kolorami to trochę prawda, ja się stosuje i przynosi dobre efekty. Wiadomo,że poleca swoje wyroby. Pewnie co wędkarz to przynęta, każdy łowi na to co ma w pudełku. Ja również choć są przynęty które lubię bardziej. Klenie tylko na woblery i obrotówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 A pro po tego co napisał kolega Andru77 wyżej, to chyba o ten film chodzi: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek K Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Przepraszam że się nie przywitałem zachowałem się jak również obiecuje się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Napisz gdzie lowiszte klenie i w jakich warunkach coś pomogę Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez FRS1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek K Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Rzeka raczej mała 4m szerokości wolno płynąca z dołkami 2m. Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez Piotrek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi