Marcin1991 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Niestety brak konkretnych j formacji na temat foli itd. Podzielcie się czym oklejacie swoje ekrany ? Potrzebuje folia na ekran 13” plus dotyk. I seryjnych raczej brak, bynajmniej nie widziałem takiego. Czy folia do oklejania lamp do samochodu sprawdzi się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Do Solixow 12 i 15 zamawialem cos co sie nazywa Panzerglass z ebaya.de . Strasznie to ostatnio podrozalo. Z tego co pamietam placilem kolo 15 euro za sztuke. Teraz widze juz ceny okolo 30. Plus jest taki, ze to rzeczywiscie grube, bardzo latwo sie czysci i dobrze zabezpiecza. Zdarzylo mi sie kilka razy walnąc w ekran sporymi glowkami i nic sie nie stalo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ja szukałem tabletu o podobnej wielkości . A potem szkło do tego tabletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Kruz rozumiem ze dotyk działa bez zarzutów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zainspirowany przez Ciebie zamówiłem dzisiaj folię na ekran LCD 17 cali. Będzie konieczna docinka jednego boku. Zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ja kupowałem szkło.Folia jakoś szybko się niszczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Miałem dotychczas folie na helixie i było Ok. Ale to 10” było. Mi głównie chodzi o to żeby nie rysować ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Ekrany aż tak się rysują? Przerobiłem już wiele HDS,teraz brand garmina,nigdy nie było problemu z rosywamiem się ekranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Nie rysują, takie zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Dokładnie, głowa spokojniejsza. Tak czy inaczej żeby szkło rysować to trzeba mieć talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Kruz rozumiem ze dotyk działa bez zarzutów ?Bez zarzutu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin1991
Niestety brak konkretnych j formacji na temat foli itd.
Podzielcie się czym oklejacie swoje ekrany ?
Potrzebuje folia na ekran 13” plus dotyk. I seryjnych raczej brak, bynajmniej nie widziałem takiego.
Czy folia do oklejania lamp do samochodu sprawdzi się ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi