Andrzej Stanek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 U mnie tylko ruchoma szpula: multiki, muchowe, centerpiny...Swoisty rodzaj ewolucji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 zaraz wrócisz do gruntówki z kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Widzę same plusy multika ale korba ma przewagę tam gdzie trzeba bardzo lekko i w dodatku pod wiatr np. 2,5g + 2" który multik ogarnie ?t3 air - ale sa sposoby łatwiejsze i tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Reakcja ludzi na korbę:"o, zobacz rybak" Reakcja na multi:"o kurw... ale zajebiste" Na ruchomą "rwę" więcej lasek:). ;p Edytowane 8 Marca 2015 przez PILOT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Reakcja ludzi na korbę:"o, zobacz rybak"Reakcja na multi:"o kurw... ale zajebiste"Na ruchomą "rwę" więcej lasek:).;pZaraz jebne na plecy xD chyba starego bosmana na łodzi wedkarskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja czasami wzbudzam zainteresowanie kobitek, jak zaczynam opowiadać im o drgającej szczytówce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Heheh.....Robert przestań, w Twoim wieku to już tylko"OPP" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Rozszyfrujesz OPP ... ale proszę na priv. (a bez względu na wszystko, za ten mój wiek, masz przejegrane a ja ma np. Twojego jerka! i nie dzwoń do mnie!!! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja też proszę rozwinięcie skrótu na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Moja Żona po lepszej imprezie do mnie zawsze mówi "OPP", czyli: odkryć,popatrzeć, przykryć... ps. sorki za Edytowane 8 Marca 2015 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja też proszę rozwinięcie skrótu na priv Rafał, dla Ciebie to jeszcze za wcześnie na OPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Już lubię Twoja żonę. Na przyszłość w takich sytuacjach, podaj jej mój numer telefonu...he he he to się nazywa OSTRA I BOLESNA RIPOSTA !!!! (a Ty i tak nie dzwoń do mnie) Edytowane 8 Marca 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Na rybach można trafić nie tylko branie na kiju;). Drgające szczytówki, stojące spławiki...stary sarkazm starych (czyt. doświadczonych) wyjadaczy. Edytowane 8 Marca 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mi się trafia na casta tylko coś takiego : "Panie a nie za krótka ta wędka ?!" Kur... aż sam się zaczynam zastanawiać xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 nie dość że za krótka, to jeszcze odwrotnie ją trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Panie gdzie takie kupie ale za max 100zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 t3 air - ale sa sposoby łatwiejsze i tańsze Michał, ale to już nie to samo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 nie no oczywiscie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Ja też miałem ubaw ze śmieszne wędki z małymi przelotkami z dziwnym kołowrotkiem co się go trzyma odwrotnie....;pKilka dni temu przyszedł do mnie REVO SX ..a dzisiaj pierwszy raz otworzyłem ten dział )) Edytowane 25 Marca 2015 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Ja też miałem ubaw ze śmieszne wędki z małymi przelotkami z dziwnym kołowrotkiem co się go trzyma odwrotnie....;pKilka dni temu przyszedł do mnie REVO SX ..a dzisiaj pierwszy raz otworzyłem ten dział ))Lepiej późno niż wcale, witaj nawrócony człowieku.Zaprawdę powiadam zaczynasz nową fantastyczną przygodę. Edytowane 25 Marca 2015 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 a zarazem bolesną chorobę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Na ruchomą "rwę" więcej lasek:). Ja na nieprzyznawanie się do bycia wędkarzem Edytowane 26 Marca 2015 przez Obcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja na nieprzyznawanie się do bycia wędkarzem To jakiś wstyd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To jakiś wstyd??? Ładnie jest powiedzieć, że żaden. Ale jak ktoś chce mieć powodzenie u kobiet z wysokiej półki, to brzydka, ale praktyczna rada: nie przyznawać się. Przyznawać się do golfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Toź to hipokryzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi