jacekp29 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Takie tam Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Są i większe Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez jacekp29 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) Zupełnie nie planowane rozpoczęcie, zawsze mam ze sobą kilka jigów i wędkę , tym razem warto było je mieć przy sobie .Pływałem w poszukiwaniu szczupaków które to tego dnia nie wyrażały zupełnie chęci wsółpracy,nić porozumienia natomiast nawiązała się między wzdręgami ,współpraca trwała dość długo co mnie bardzo cieszyło .Kilka już ciekawych ryb skusiło się, choć prowadzenie przynęty musiało być nie standardowe .Głównie te większe kazały sobie postarać się bardziej niż zwykle .Rybki starały się odwdzięczyć za moje starania jak najbardziej potrafią czyli branie i cała naprzód. Foty jak zwykle nie powalają, ale jak zawsze byłem sam ,i nie tracę czasu na robienie zdjęć, bo moment w którym są brania może w każdej chwili skończyć się. Edytowane 4 Maja 2023 przez MARIUSZ 69 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Szkoda że tak zimno. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 W tym sezonie ciężko mi się do nich dobrać 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobosss Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Rybki z ostatniego wyjazdu Edytowane 9 Maja 2023 przez Lobosss 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Rybki z ostatniego wyjazdu Brawo, gratulacje ! Mógłbyś zdradzić na co, gdzie i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobosss Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Cześć, miejsce zbiornik z dużą ilością trzcinowisk Wędka od 0 - 4 g plecionka 0,04 i przypon fluorocarbonowy 0,12mm przynęta gumka z Ali czerwony robaczek na główce wolframowej 0,8g koloru czerwonego. Rybki nie brały z powierzchni tylko z dna przy delikatnym animowaniu przynęty. Brania bardzo ciężkie do wyczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Ślicznotka Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Maja 2023 przez jacekp29 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) W pogoni za drapieżnikiem znalazł się czas i na złote rybki .Jeszcze nie tak aktywne jakbym sobie tego życzył, ciężej wypracowane bardziej cieszą niektórzy mawiają. Wypływam pośpiesznie ze względu na to że dawno nie byłem ,aspiracje i morale na wysokim poziomie ,choć staje sobie sprawę że to jeszcze nie ten czas ,i należy wymagania już na wstępie znacząco obniżyć, to i rozczarowanie nie będzie tak mocno bolało .Już tradycyjnie trzeba popływać tu i tam aby trafić na ciekawą lokalizację która przyniesie kilka może kilkanaście ryb. A więc do dzieła. Dość szybko trafiam na miejsce w którym są ryby i co najważniejsze, gotowe do nawiązania współpracy.Kilka fajnych wzdręg zostaje zaliczonych na dobry początek, co daje nadzieję i chęci na niezły wynik . Jak zwykle silne i waleczne ,jeszcze nie ma dużego ziela to i hole przyjemniejsze i większa szansa na to że nie spadnie po zaparkowaniu w zielsku, często traci się te największe w taki sposób. Edytowane 22 Maja 2023 przez MARIUSZ 69 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) Wyjazd krótki ale udany ,kilka ryb z pośród wielu które chętnie współpracowały tego dnia Edytowane 17 Lipca 2023 przez MARIUSZ 69 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Złote rybki piękne. Najbardziej podobają mi się fotki z holu kiedy sa jeszcze w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Pogoda idealna koniecznie trzeba było to wykorzystać. Nad wodą jednak wbrew oczekiwaniom aktywność ryb była znikoma ,wytypowanie miejscówki nie było proste .W końcu udało się na nie trafić, co ostatnio było zmorą, czyli kilka ryb i ponowne szukanie miejscówki, to tym razem z jednego miejsca wyjechało około 40 wzdręg. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez MARIUSZ 69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi