niko333 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zmieniałem olej w silniku i zgubiłem podkładkęi. Nie wiem jaka mogla byc - aluminium, miedź i czy jakis inny materiał. Silnik Mercury 1 cylinder. Mam miedziana ale nie wiem czy nie będzie powodowała utleniania elementu silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W razie czego mogę Tobie na priv podesłać nr do serwisu mercury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Potrzebuję tylko podkładkę. Wolałbym kupić poza serwisem, chodzi tylko o rodzaj materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 A uważasz, że serwis trzyma takie rzeczy w ścisłej tajemnicy i jak zadzwonisz od razu naliczą Tobie opłatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Myślę, że raczej odpowiedź z czego jest robiona zależy od ich humoru. A przeważnie, że nie wiedzą z czego tylko jest dedykowana do.....przerabiałem z uszczelka do spodziny. Ale dzięki, jak nie ogarnę to bym wtedy poprosił o numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Materiał z którego zrobione są te podkładki nazywa się FIBRA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Dzięki wielkie. Ogarniałem taka do spodziny tylko myślałem że ze względu na temperaturę moze zastosowanie ma aluminium lub miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Sorry ale nie doczytałem pierwszego postu. Fibrowe stosuje się do spodziny, natomiast w korku spustowym jest aluminiowa. W każdym razie w moim prywatnym tohatsu i moich firmowych honda-ch i yamaha-ch. Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez GrzesM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Dzięki jeszcze raz. Już kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Możesz na pakuły usczelnić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Możesz na pakuły usczelnić ???? Rozumiem, że święta się przeciągnęły ???? ale dzięki za radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi