Adrian Tałocha Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam, czy ktoś z rodbuilderów ma teraz moce przerobowe żeby w dość krótkim terminie doprowadzić do użyteczności mojego T&T whisperlite? Kij strzelił kilka centymetrów na gripem, wędka 4 składowa. Jeśli temat do innego działu proszę o przeniesienie.Poproszę o kontakt w wątku lub na priv. PozdrawiamAdrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Jak nikt się nie zgłosi to możesz mi go przysłać, postaram się go jakoś poskładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Dziękuję chętnie skorzystam z pomocy. Wysłałem e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi