MieczysławS Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Mam takie cudo jak Daiwa cielo dropshot(czy coś).Istna kosa sandaczowa a przy okazji pięknie wykonana.Wklejka z tytanu.Masz pewnie Team Daiwa Cielo Drop Shot, nie wiem tylko, który model.Jest to jak widać poprawnie zaprojektowana konstrukcja z 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) Masz pewnie Team Daiwa Cielo Drop Shot, nie wiem tylko, który model.Jest to jak widać poprawnie zaprojektowana konstrukcja z 2005r. Czyli pomysł jest stary, wad nie widać, ale prawie nikt tego nie sprzedaje z przyczyn bliżej nieznanych :/ Edytowane 17 Października 2023 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Temat jak widzę z roku 2023 ale może warto napisać, że na Ali pojawiły się wędki Purelure Titanium właśnie z takimi szczytówkami. Cena koło 300 zł chyba. Edytowane 20 Lutego przez mikryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi