piotrekp Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Za te pieniadze i lowieniu przynetami do 50 gr to tylko dragon mystery slider jerk.Mam ten kijek od paru miesiecy i jestem bardzo zadowolony.Na poczatku troche sie balem rzucac przynetami wiekszymi niz SD 10 ale teraz to smigam nim rowniez sliderami 12 bez obaw.Ja za swojego dalem ok.125 zl takze z tych 200zl masz jeszcze na trzy slidery. .Czekam jeszcze na abu 4601 i wtedy to bedzie super zestawik za normalne pieniadze.PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 http://fishing-mart.com.pl/shop/?sub=shop&assortment=3&a mp;producer=27&kind=2182 pod kołowrotek to chyba ta przedostatnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 W tym katalogu Dragona nie ma nic o typie uchwytu tego kijka.W kiju castingowym musi być z cynglem.Morze Andrzej wie co i jakPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekp Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie ma go w katalogu bo ten kijek wszedl na rynek w tym roku.Jest wersja pod multik i pod staloszpulowca.Marcin, ten ostatni to pod multik ale widze,ze aktualnie jest niedostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 a no wlasnie, do konca raku chcialem jakis mocny kij ale nie mam w palnie zakupu multiplikatora jeszcze na terazdopiero od przyszlego zesony bede o tym myslal,dlatego chce kij pod kolowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Kupiłem Dragona Slider Jerk w oczekiwaniu na Rozemeijera za trochę ponad 100zł. Łowiłem nim ze 2 miesiąc. Bardzo sympatyczny kijek. Za te pieniądze chyba nic lepszego nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 To bardzo fajnie, że chcesz sobie pojerkować. Należy postarać się kupić kij jeszcze przed zlotem. Będziesz mógł sobie już tam porzucać i na pewno coś złowisz. Piszesz o kołowrotku. To też trzeba kupić. Bez tego się nie da rzucać. A może już coś masz do takiego celu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 edit... kołowrotek mamOKUMA EXIP PROkiedys pokazywalem na forum jego opis ze zdjeciemwedki spiningowe mam 3 ale raczej delikatniejszeplecionke POVER PRO 14kgteraz stosuje wedzisko 2,44m do 30lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi