mleko_1 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Bede miec kij Jaxon Perseus do 25 gram.Jaki multiplikator wybrac do niego...chodzi mi o konkretna nazwe...Podoba mi sie Daiwa Rojo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ja mam do Jaxona Abu c3 4601 i jest gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ja moge ci polecic daiwe rojo bo sam ją mam. Z wyrzutem przynet powyzej 12 g nie powinienes miec zadnego problemu, bo lataja z tego multika bardzo dobrze a ponizej 12 g na wyzerowanym magforce tez mozna uzyskac zadowalajace odleglosci, choc trezba do tego troche wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Myśle że najlepszym wyborem będzie Shimano Scorpion 1001. Jest to świetny multiplikator służący do wabików max. do 30 g. Jest również niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi