Dienekes Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To fatalnie, ale może uda się ją reanimować. Tego serdecznie życzę. Swoją drogą, parokrotnie czytałem opinie różnych użytkowników, którzy twierdzili, że im większa wersja (soft 4 play i ich twardych odpowiedników), tym lepsza praca. Zresztą, potwierdzają to klipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie wiem jaki będzie Strike Pro ale podejrzewam, że przynęta będzie megaskuteczna. Wszystkie inne tej marki łowią fantastycznie. Savage Gear 4Play w największej wersji Hard to konstrukcja nieudana totalnie. wyrzucenie pieniędzy w błoto. Kupiłem jednego w zlotym kolorze za dosyc powazne pieniądze i okazało się że przynęta sie blokuje na łączeniach i do tego krzywo pracuje. Niby mozna coś na to poradzić przy wprawnym prowadzeniu ale po co?? @saalar, dobrze, że napisałeś o tej przypadłości, bo w cenie Savagera jest ten Strike Pro. Namierzyłem go wcześniej, ale szukałem wczoraj i chyba sprzedali, bo obleciałem sklepy i nic. A tak długo go oglądałem... Trza było brać! Spróbuję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Miałem na myśli takie coś:http://www.lureshop....-25cm-140g.html A robił już ktoś z Was zakupy w tym sklepie? Pytam, bo mają nawet dobre ceny i skorzystałbym niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja kupowałem tam w ubiegłym roku. Kontakt był bez zarzutu, przesyłka szybciutko, same dobre wspomnienia. Jeśli dobrze pamiętam to estoński sklep, ale po angielsku było bez zarzutu. Ogólnie mogę polecić.Udało mi się kupić tam fińskie przynęty, które w kraju pochodzenia kosztowały 4-5 razy drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 @saalar, dobrze, że napisałeś o tej przypadłości, bo w cenie Savagera jest ten Strike Pro. Namierzyłem go wcześniej, ale szukałem wczoraj i chyba sprzedali, bo obleciałem sklepy i nic. A tak długo go oglądałem... Trza było brać! Spróbuję jeszcze raz. Jak znajdziesz jakiegos kilera ze Strike Pro w dobrej cenie to się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi