SlawekNikt Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Panowie jak w temacie.Poszukuję kolegi ze Szczecina i okolic, który poświeci godzinkę w interesującej mnie sprawie.Oczywiście zwracam koszty.Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 dawaj na priv może uda mi się jakoś pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Ja też mogę spróbować pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Panowie bardzo dziękuję za odzew. Priv w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam napisz o co chodzi w razie możliwości pomogę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Maciek nie można do Ciebie wysłać wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Panowie jak w temacie.Poszukuję kolegi ze Szczecina i okolic, który poświeci godzinkę w interesującej mnie sprawie.Oczywiście zwracam koszty.Szczegóły na priv.Ale o co chodzi, samotny się czujesz na Mazowszu Sławku, potrzebujesz z kimś porozmawiać, najlepiej ze Szczecina? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Chodzi o zwykłą koleżeńską pomoc i nie oczekuję, że ktoś to zrobi za free. Tylko tyle i, aż tyle.Forumowiczom, którzy się odezwali bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Temat już ogarnięty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) W trakcie. Dzięki za odzew. Jeśli zajdzie konieczność napiszę. Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez S.N. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 A ja tylko napiszę... w Szczecinie zawsze porządne i uczynne chłopaki są...???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi