platynowłosy Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam Panowie.Czy znacie sklep, firmę, w PL, gdzie mogę nabyć podkładki do multikow?Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Alek jakich konkretnie podkładek szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zapytaj u serwisujących kołowrotki. Jak ktoś akurat nie będzie miał tego co potrzebujesz to zostaje Japonia (zakładam że mowa o daiwa/Shimano). Mefisto podobno sprowadza. Ja póki co nie dostałem od niego jeszcze odpowiedzi zwrotnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Podaj wymiar może coś znajdę. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi