Zbynio63 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam kolegów!Czas na zmianę łódki.Zastanawiam się nad w/w.Głównie pod elektryka lub spalina 6 km.Jak to się sprawuje na wodzie w dwie osoby.Razem bez klamotów ok.200 kg załogi(ja sternik 70 kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbynio63 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Czy łódka Pucharex 390 jest taka zła,że nikt jej nie użytkuje?Koledzy pomóżcie.Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Widziałem , macałem, nie użytkowałem ale jak dla mnie jakość wykonania bdb.Znajomy ma i chwali sobie na zaporówkach dzielnie się spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbynio63 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Dzięki Ci Krakus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Dzięki Ci Krakus.Nie ma sprawy. Też mnie dziwi że o tych łodziach nikt nie pisze na tym forum ale za taką kasę kupiłbym w ciemno tą łódkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Tu może nie ma opinii ale w necie idzie znaleźć i są to raczej bardzo pochlebne opinie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbynio63 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Dziękuję.Kupiłem Iwa 390.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zbynio63
Witam kolegów!
Czas na zmianę łódki.
Zastanawiam się nad w/w.
Głównie pod elektryka lub spalina 6 km.
Jak to się sprawuje na wodzie w dwie osoby.Razem bez klamotów ok.200 kg załogi(ja sternik 70 kg).
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi