mleko_1 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Chce łowic na Ultra Light Jig. Intresuja mnie kije z c.w. 2- 10 gram: 1- 1o gram: 1- 11 gram. Jaki kij wybrac??? Mam na oku: York-a 1- 11 gram.Shimano Catana BX 2- 10 gram. Co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ile zetosów chcesz przeznaczyc na tego kijka ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 chodzi mi o zwykly kij nie do castingu.Kasa...z kieszeni uczniowskeim trudno kupic nawet HM 62 wiec trudno powiedziec...a co??? masz cos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Moze: Technium 2,70 m cw 3-12 jak dobrze poszukasz to nawet za 200zł kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 odpada. max od 2 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi