Mariusz1990 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Gratuluję zwycięzcy ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Ale co do tej marnej Majówki to się nie zgodzę. ???? To była najlepsza Majówka jaką miałem. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Gratuluję zwycięzcy ????. Czekam na adres do wysyłki nagrody odemnie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Oczywiście zestaw dociążeń ode mnie dla Kolegi @Speku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Odwołuję się od decyzji komisji nie sądziłem, że ryba 86 może wygrać, dlatego nie dodałem zdjęcia na miarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) . Edytowane 4 Maja 2023 przez Olsztynteam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 (edytowane) Odwołuję się od decyzji komisji nie sądziłem, że ryba 86 może wygrać, dlatego nie dodałem zdjęcia na miarze. IMG_20230504_223122.jpgPo burzliwej nocnej naradzie,komisja odrzuca Twoje odwołanie Rafale ( fotka umieszczona po regulaminowym czasie ) jednocześnie wzywa do wypełnienia deklaracji ( fundatora nagrody ) i dołożenia ekstra bonusu Edytowane 5 Maja 2023 przez hm62 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Jasne. Proszę dane do wysyłki w wiadomości prywatnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Gratuluję wszystkim sukcesów Żadnych spektakularnych wpadek nie było? ... to też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 W sumie, to dalej nie dostałem danych do wysyłki od zwycięzcy, przypominam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 W sumie, to dalej nie dostałem danych do wysyłki od zwycięzcy, przypominam się.To ślij drugiemu[emoji16][emoji2957] Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi