przemow Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Witam. Córka znajomych pisze pracę magisterską.Pośba do forumowiczów o uzupełnienie a tym samym pomoc w w tej pracy. Ankieta jest bezimienna. Wypełnienie zajmuje minutę. Z góry dziękuję za pomoc. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnPLVvzD-Rj6pf-7rfEcPd4XbO8Fi-E-ymwsGA0K-MEoVDmA/viewform Uzgodnione z adminem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Niezłe pytania. Pytanie tylko po co? Statystyka? Program edukacyjny? Chętnie bym się dowiedział, jeśli można oczywiście. I temat pracy magisterskiej.Pozdrawiam.Lek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 +1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Niezłe pytania. Pytanie tylko po co? Statystyka? Program edukacyjny? Chętnie bym się dowiedział, jeśli można oczywiście. I temat pracy magisterskiej.Pozdrawiam.Lek.Jutro zapytam i odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Ja wypełniłem. Zapytaj jednak czy odpowiedzi od osoby, które nie maja pojęcia o temacie (tak jak ja) i odpowiadają na intuicję, ma jakikolwiek sens? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Ja wypełniłem. Zapytaj jednak czy odpowiedzi od osoby, które nie maja pojęcia o temacie (tak jak ja) i odpowiadają na intuicję, ma jakikolwiek sens?O to od razu pytałem bo też wypełniłem nie mając o tej chorobie pojęcia. Mają sens bo ankieta ma za zadnie pokazać poziom wiedzy społeczeństwa na temat tej choroby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Poszło. Zdałem? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wypełniłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wypełniłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster222 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wysłane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Niezłe pytania. Pytanie tylko po co? Statystyka? Program edukacyjny? Chętnie bym się dowiedział, jeśli można oczywiście. I temat pracy magisterskiej.Pozdrawiam.Lek.Temat pracy to "Ocena poziomu wiedzy na temat zesztywniającego zapalenia stawów kręgosłupa wśród osób dorosłych". A zawarte min będą tematy tak jak Twoje pytania. Edukacja i statystyka. Ps. Jerkbait jest niesamowity :-)Ola dziękuje za zaangażowanie bo dostaje bardzo dużo zwrotek ankiety. Ps. Najciekawsze jest to że ,pierwszy alarmował Tomek @Kostom63 jak i inni forumowicze ( za co bardzo dziękuję), że ankieta zawiera błędy merytoryczne i jest o kant d.... . Ankietę tworzyła promotorka i po sygnałach o błędach stwierdziła że tak ma być. A Ola wg schematu , jakiegoś tam gościa, ma utworzyć wyniki.Jak zwykle promotorka musi być mądrzejsza niż specjaliści fizjoterapeuci pracujący w tym zawodzie :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wysłane..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ps. Najciekawsze jest to że ,pierwszy alarmował Tomek @Kostom63 jak i inni forumowicze ( za co bardzo dziękuję), że ankieta zawiera błędy merytoryczne i jest o kant d.... . Ankietę tworzyła promotorka i po sygnałach o błędach stwierdziła że tak ma być. A Ola wg schematu , jakiegoś tam gościa, ma utworzyć wyniki.Jak zwykle promotorka musi być mądrzejsza niż specjaliści fizjoterapeuci pracujący w tym zawodzie :-)A właściwe wyniki poprą tezy przewodu habilitacyjnego promotorki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wysłałem, powodzenia, ale odpowiedzi na większość pytań z mojej strony są "od czapy", pierwszy raz o tym schorzeniu?? słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wysłałem, powodzenia, ale odpowiedzi na większość pytań z mojej strony są "od czapy", pierwszy raz o tym schorzeniu?? słyszęCześć Kolego.OOOooofajnie...to podrzucę jeszcze jeden skrót.. RZS...Panowie i Panie...co to za jednostka chorobowa? Pozdrawiam Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Wypelnione!Kolego @platynowlosy RZS to Reumatoidalne Zapalenie Stawów...Moja mama na to choruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Wysłałem, powodzenia, ale odpowiedzi na większość pytań z mojej strony są "od czapy", pierwszy raz o tym schorzeniu?? słyszęNie tylko Ty. Tam brakuje w kilkunastu pytaniach " nie wiem" i zaznacza się na pałę. Wypełniłem ale z ciekawości sprawdziłem w necie co to za choroba. Edukacyjnie już zadziałało :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Fakt, przy większości pytań brakuje odpowiedzi "nie wiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi