Skocz do zawartości

Ankieta- Praca magisterska

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Córka znajomych pisze pracę magisterską.

Pośba do forumowiczów o uzupełnienie a tym samym pomoc w w tej pracy. Ankieta jest bezimienna. Wypełnienie zajmuje minutę.

Z góry dziękuję za pomoc.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnPLVvzD-Rj6pf-7rfEcPd4XbO8Fi-E-ymwsGA0K-MEoVDmA/viewform

Uzgodnione z adminem.

• Like 2

Ja wypełniłem. Zapytaj jednak czy odpowiedzi od osoby, które nie maja pojęcia o temacie (tak jak ja) i odpowiadają na intuicję, ma jakikolwiek sens?

O to od razu pytałem bo też wypełniłem nie mając o tej chorobie pojęcia. Mają sens bo ankieta ma za zadnie pokazać poziom wiedzy społeczeństwa na temat tej choroby.

• Like 1

Niezłe pytania. Pytanie tylko po co?

Statystyka? Program edukacyjny? Chętnie bym się dowiedział, jeśli można oczywiście. I temat pracy magisterskiej.

Pozdrawiam.

Lek.

Temat pracy to "Ocena poziomu wiedzy na temat zesztywniającego zapalenia stawów kręgosłupa wśród osób dorosłych".

A zawarte min będą tematy tak jak Twoje pytania. Edukacja i statystyka.

Ps. Jerkbait jest niesamowity :-)

Ola dziękuje za zaangażowanie bo dostaje bardzo dużo zwrotek ankiety.

Ps. Najciekawsze jest to że ,pierwszy alarmował Tomek @Kostom63 jak i inni forumowicze ( za co bardzo dziękuję), że ankieta zawiera błędy merytoryczne i jest o kant d.... .

Ankietę tworzyła promotorka i po sygnałach o błędach stwierdziła że tak ma być. A Ola wg schematu , jakiegoś tam gościa, ma utworzyć wyniki.

Jak zwykle promotorka musi być mądrzejsza niż specjaliści fizjoterapeuci pracujący w tym zawodzie :-)

• Like 2

Ps. Najciekawsze jest to że ,pierwszy alarmował Tomek @Kostom63 jak i inni forumowicze ( za co bardzo dziękuję), że ankieta zawiera błędy merytoryczne i jest o kant d.... .

Ankietę tworzyła promotorka i po sygnałach o błędach stwierdziła że tak ma być. A Ola wg schematu , jakiegoś tam gościa, ma utworzyć wyniki.

Jak zwykle promotorka musi być mądrzejsza niż specjaliści fizjoterapeuci pracujący w tym zawodzie :-)

A właściwe wyniki poprą tezy przewodu habilitacyjnego promotorki...

• Like 1

Wysłałem, powodzenia, ale odpowiedzi na większość pytań z mojej strony są  "od czapy", pierwszy raz o tym schorzeniu?? słyszę

Cześć Kolego.

OOOooofajnie...to podrzucę jeszcze jeden skrót..

RZS...

Panowie i Panie...co to za jednostka chorobowa?

Pozdrawiam 

Alek

Wysłałem, powodzenia, ale odpowiedzi na większość pytań z mojej strony są  "od czapy", pierwszy raz o tym schorzeniu?? słyszę

Nie tylko Ty. Tam brakuje w kilkunastu pytaniach " nie wiem" i zaznacza się na pałę. Wypełniłem ale z ciekawości sprawdziłem w necie co to za choroba. Edukacyjnie już zadziałało :-)

• Like 1