strumien Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Przyjemna ryba , z domowej wody. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Ten rok jest jakiś trudniejszy. Ryby bywają naprawdę "toksyczne" i potrafią wykończyć psychicznie. Ale czasem coś się uda wyharatać ???? 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Dzisiejszy boleniowy przyłów z przelewu. Piękne widowiskowe branie. Nastawiałem się na klenie i okonie. Kilkuminotowy hol na wklejance i plecionce 0.04. Bardzo silna ryba z ubytkiem na ogonie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Powierzchniowy zbój, brał na dwa razy. Brania na topki to kwintesencja boleniowania. Wobek od kolegi z forum Michała aspiusa moja ulubiona szósteczka Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 (edytowane) Urlopowy, pięknie zgarnął z powierzchni własnej produkcji chlapaka. Edytowane 30 Lipca 2023 przez Piotr Gołąb 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) Cel na ten rok był jeden - złowić w Warcie bolka z premedytacją. Ile nerwów i godzin wystanych w wodzie mnie to kosztowało? Nie wiem, dawno straciłem rachubę. Były kontakty wzrokowe, odprowadzenia, stuknięcia, ale brakowało przysłowiowej kropki nad "i". Dziś w końcu misja została ukończona, można rzec - nareszcie! Uczciwie mówiąc byłem na kleniach, całe szczęście w pudełku był chlapak i udało się zdjąć aktywnego Bolka. Silny wiatr oraz zawirowania w warkoczu chyba uśpiły jego czujność, bo zassał z gracją wobka kilka metrów ode mnie. Nie było zbytnio jak zrobić zdjęcia, wszędzie piach, więc trochę plażowo. Pozdro! Edytowane 31 Lipca 2023 przez Ide52 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Można powiedzieć, że worek się rozwiązał. Niedawno był pierwszy celowy bolek, dziś kilka brań i jedno udało się sfinalizować. Klimat oczywiście nadal plażowy, pozdro. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 [emoji846] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 To i ja się pochwalę.Megalodony istnieją 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Ze stojącej wody, na wobler spod mojej ręki. Pierwszy pokazał się dość daleko od łódki i w pierwszym rzucie agresywnie skasował topwatera.Druga ryba wypracowana po setkach rzutów "na pusto" w konkretnym upale. Niezwykle waleczne i z delikatną otyłością ????. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Mój pierwszy tak duży boleń 82 cm ..Skusił się na woblera sumowego . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Dzisiejszy koleżka, branie z środka rzeki. Bum i siedzi.Jak ja lubię te ataki powierzchniowe ????????????Ryba wyjętą za pomocą Robinson city liner trout spin 3-18 na końcu zestawu WTD z pod mojej ręki ???? 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Poranny "bambik"Za pierwszym przejazdem wyskoczył cały z wody 2x ale nie trafił. Za drugim przejazdem zachował opanowanie i był bardziej ogarnięty niż 16tolatek z burzą hormonów ???? uderzył pewnie i stanowczoPrzynęta WTD z pod mojej ręki. Wysłane z mojego moto g23 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez Zybi81 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Pierwsza konkretna rapa na podkładzie mojego pływadła 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Sportowy chlapaczek [emoji6] Wysłane z mojego moto g23 przy użyciu Tapatalka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi