Skocz do zawartości

Bolenie 2023

guciolucky

Rekomendowane odpowiedzi

Cel na ten rok był jeden - złowić w Warcie bolka z premedytacją. Ile nerwów i godzin wystanych w wodzie mnie to kosztowało? Nie wiem, dawno straciłem rachubę. Były kontakty wzrokowe, odprowadzenia, stuknięcia, ale brakowało przysłowiowej kropki nad "i". Dziś w końcu misja została ukończona, można rzec - nareszcie! Uczciwie mówiąc byłem na kleniach, całe szczęście w pudełku był chlapak i udało się zdjąć aktywnego Bolka. Silny wiatr oraz zawirowania w warkoczu chyba uśpiły jego czujność, bo zassał z gracją wobka kilka metrów ode mnie.  Nie było zbytnio jak zrobić zdjęcia, wszędzie piach, więc trochę plażowo. Pozdro!
Polish-20230731-142922957.jpg

Edytowane przez Ide52
  • Like 29

Ze stojącej wody, na wobler spod mojej ręki. Pierwszy pokazał się dość daleko od łódki i w pierwszym rzucie agresywnie skasował topwatera.Druga ryba wypracowana po setkach rzutów "na pusto" w konkretnym upale. Niezwykle waleczne i z delikatną otyłością ????.

post-51351-0-61814200-1692191081_thumb.jpg

post-51351-0-31838700-1692191090_thumb.jpg

• Like 36

Poranny "bambik"

Za pierwszym przejazdem wyskoczył cały z wody 2x ale nie trafił. Za drugim przejazdem zachował opanowanie i był bardziej ogarnięty niż 16tolatek z burzą hormonów ???? uderzył pewnie i stanowczo

Przynęta WTD z pod mojej ręki.

39185bad17b1509e244c7e7021fdf127.jpg

Wysłane z mojego moto g23 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Zybi81
  • Like 28