mleko_1 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jaki kij lepszy do Ultra Light Jig: Mikado Feeling 240cm do 10 gram v.s. Shimano Catana 240cm 2-10gram. Jaki wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Gorąco polecam Catanę-dobra cena, dobry produkt.Może niektórzy forumowicze może pomyślą ,że mi płacą za zachwalanie produktów Shimano( ) ale ja naprawdę mam dobre z nimi doświadczenia.A co do Mikado to szczerze mówiąc(choć ktoś może mnie zganić za zbytnie uogalnianie) ta firma produkuje fajne młynki ale co do wędek to nie jestem najlepszego o nich zdania. Pozdrawiam JJ@P.S Mleko_1 chyba zostałeś rekordzistą jeżeli chodzi o ilość wątków napisanych w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No, można by to wrzucić w jeden wątek - sprzęt do UL zamistr pisac pieć o tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 osobiście użytkowałem Catanę, trochę żałuję że ją sprzedałem, tylko taką do 15 gr.bardzo fajnie leży w ręku i nie męczy nadgarstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A co do Mikado to szczerze mówiąc(choć ktoś może mnie zganić za zbytnie uogalnianie) ta firma produkuje fajne młynki Kiedyś miałem dwa. Na szczęście już nie mam. I więcej mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi