rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam chcialbym sie spytac co to sa za smuzak i wobler I czy dobra firma czy lapal ktos na nie i cenne wzkazowki dotyczace ich http://w824.wrzuta.pl/obraz/6hOe0e7rfZJ/p1010296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nikt mi nie pomoze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wobler to chyba coś ze starszej serii AL a smużak nie wiem ale skłaniał bym się w kierunku Mleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wobler? Wskazałbym serię HRT sprzed lat paru. Miał dość wyokrąglony ale wyraźnie w trójkąt/serducho wpadający kształt steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie mam pojęcia co to jest, ale żuk to na pewno nie Mleczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dobry Wobler Sprawdzi sie na klenie/jazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 wobek to na pewno Lipiński miałem takich kilka fajna praca ale strasznie lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To niest ten lipinskiego Horn bo byl by nadruk A.Lipinski Horn4 A nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Smużak nie wiem, ale wobler to jeden z wielu woblerów Hunter, które powstały tylko w kilku testowych egzemplarzach. To bardzo wąski migotliwy wobek, który miał być pstrągowym killerem (i jest), ale z powodu tego, że nawet minimalny zaczep powoduje zmianę pracy i konieczność ustawiania to nie jest zbyt łatwy w obsłudze wobler. Kilka sztuk wziął Łukasz Panas do Krokodyla, żeby dać znajomym wędkarzom, ale nie przypominam sobie, żebyśmy chociaż jednego sprzedali - także schowaj sobie jako ciekawostkę.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To na klenia sie nie sprawdzi albo jazia ;/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dobry Wobler Sprawdzi sie na klenie/jazie ? pracuje praktycznie w miejscu, więc na wczesnowiosenne kleniojazie nada się na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 wobek to na pewno Lipiński miałem takich kilka fajna praca ale strasznie lekkiTo możliwe. Gdzieś w okolicy A3? http://www.wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A W nurcie Jak bym go Przytrzymywal nie wylozy sie na przelewach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Na przelewy to ten smużak będzie OK i raczej nie będzie smużył tylko zejdzie trochę pod wodę ma też doskonałe malowanie i powienin łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 mi chodzi o woblera jak nim lowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Przypomniałem sobie,że kiedyś zrobiłem sobie przerwę na kawkę w rzucaniu za boleniem i wypuściłem tego chudzielca w warkocz, żeby sobie migotał i huknął w niego boleń którego wcześniej spłoszyłem ;-)To jest tak lekki i delikatny wobler, że nie nadaje się do masowej produkcji, ale porzucaj - może Cię zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 CZy lapac na niego przytrzymujac go w nurcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 i bardzo wolno zwijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To możliwe. Gdzieś w okolicy A3? http://www.wobler.co...hp?image_id=996 Waldku, to jest kolejny prototyp - tym razem instynkta. Nie miał skrzeli ani wgłębień na oczy i był o 0,5mm na stronę węższy od Instynkta. Formy są, ale to tylko hobbystyczne "produkcje" raczej. Andrzej nie lubi usuwać starych zdjęć. Zresztą jak widać nie lubi ostatnio też dodawać nowych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 CZy lapac na niego przytrzymujac go w nurcie ?Powiem Ci tak:Z założenia to miał być kolejny wobler z tajemniczego pudełka Andrzeja. Wobler do błyskania na płytkiej pstrągowej rzeczce. Rzucasz, bez plusku wpada na głowę rybie, robisz 2-3 ruchy szczytówką, wobler jest głośny, hałaśliwy i wywabia kropasy z dołków. Taką rolę spełnia w 100%. W ostrym nurcie, albo na przelewach raczej będzie się wykładał, bo ma trochę za duży ster, żeby zrzucić cały ciężar wody w odpowiednim czasie. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba będzie robił te owiane tajemnicą znaną "tylko" Panu Mistrzowi z konkurencyjnego portalu skoki w bok - to po prostu dobrze ustawiony wobler z minimalnie za dużym sterem. Gdyby dać mu kropelkę ołowiu na brzuchu to by ładnie schodził z linii prostej - po to właśnie, żeby pozbyć się ciężaru wody ze steru I WRACAŁ. Teraz raczej nie będzie wracał, tylko się wywali po prostu. Poza tym zaraz zejdzie z niego lakier - to tylko prototyp. Kilka sztuk na 100% wysłałem gratis dobrym wędkarzom kupującym u nas przez allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ale To na prototypie Powinna byc nazwa wobka a nic nie jest napisane ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Po co nazwa? ;-) Uwierz mi, że to nasze wobki bo sam każdego projektuję i frezuję formy. Edytowane 16 Października 2012 przez LASSOjbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Owad to wg mnie microbait, kiedyś na allegro coś podobnego sprzedawano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja łowiłem :-) Ster jest wymieniony.Faktycznie wobek jest bardzo lekki,miałem na niego jakies brania kleni wiosną.Ma fajny kształt,ale trzeba fote zrobić od grzbietu ;-)Smużak-tak jak Ci mówiłem bardzo chętnie jest zbierany,nie trzeba go nawet bardzo sciągać,tylko rzucasz rybie na łeb,albo puszczasz luzem na spływkę i delikatnie tylko przytrzymujesz co chwilę,żeby zrobił oczko na wodzie.Też mi wydaje,że to microbait coś w ten deseń:http://microbait.pl/?podstrona=produkty&action=pokaz&id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi