Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Bez komentarza https://zielona.interia.pl/przyroda/niebieska-edukacja/news-rozwiewamy-mity-na-temat-rozbierania-zapor-rozmowa-z-ekspert,nId,5552696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Zlikwidowano naturalne rezerwuary wód - torfowiska - to się je zastępuje sztucznymi. Byznes się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Najciekawszy jest podpis na dole"Partnerem publikacji są Wody Polskie" oraz kategoria tej propagandy "materiały promocyjne" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Sławku, znowu próbujesz wsadzić kij w mrowisko i sprowokować gównoburzę. Ale myślę, że Ci się tym razem nie uda . Ze swej strony powiem Ci tak, że jakbym miał 5 Iskanderów czy jakichś innych Kindżałów, to wiesz w co bym nimi uderzył ? Chyba zgadłeś Kolego ! Włocławek, Przewóz, Dąbie, Kościuszko, Łączany... Tyle z mojej strony, bez odbioru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Nie tak łatwo rozwalić.Gdyby było inaczej, Ruscy by zimą zalali kilka ukraińskich miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Dość pobieżnie przejrzałem artykuł. Spodobał mi się. :-) Wreszcie nie ma powielanej bajki o zbawiennym wpływie dużej retencji na suszę i jak to wspaniale przysłuży się w nawadnianiu pól. Argumenty jak szkodliwe dla środowiska jest likwidowanie zbiorników zaporowych, ludziom myślącym chyba powinny nasunąć pytanie - skoro jest to tak szkodliwe i niebezpieczne, to czy opłaca się kolejne takie zagrożenia stwarzać budując nowe? Może najpierw ogarnąć technologię radzenia sobie z tym co już jest? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Człowieki zaktywizowane to zwykle człowieki impregnowane na rozumowe argumenty. Jak już zaczęliśmy uwalniać rzeki to idźmy dalej - uwolnijmy również wiatr i słońce. Uwolnijmy ziemię całą! Od siebie Spurkoidy i extinction rebellion twierdzą, że nawet pływanie łódka uciska wodę. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować towarzystwa oponentom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Sławku, znowu próbujesz wsadzić kij w mrowisko i sprowokować gównoburzę. Ale myślę, że Ci się tym razem nie uda . Ze swej strony powiem Ci tak, że jakbym miał 5 Iskanderów czy jakichś innych Kindżałów, to wiesz w co bym nimi uderzył ? Chyba zgadłeś Kolego ! Włocławek, Przewóz, Dąbie, Kościuszko, Łączany... Tyle z mojej strony, bez odbioru Siedem, siedem tych Iskanderów, żeby łososie to Przemszy mogły wchodzić jak to drzewiej bywało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi