Skocz do zawartości

Aktywistom.. i ludziom myślącym

Rekomendowane odpowiedzi

Sławku, znowu próbujesz wsadzić kij w mrowisko i sprowokować gównoburzę. Ale myślę, że Ci się tym razem nie uda :D. Ze swej strony powiem Ci tak, że jakbym miał 5 Iskanderów czy jakichś innych Kindżałów, to wiesz w co bym nimi uderzył ? Chyba zgadłeś Kolego ! Włocławek, Przewóz, Dąbie, Kościuszko, Łączany... Tyle z mojej strony, bez odbioru :D

• Like 2

Dość pobieżnie przejrzałem artykuł. Spodobał mi się. :-) Wreszcie nie ma powielanej bajki o zbawiennym wpływie dużej retencji na suszę i jak to wspaniale przysłuży się w nawadnianiu pól. :rockon: Argumenty jak szkodliwe dla środowiska jest likwidowanie zbiorników zaporowych, ludziom myślącym chyba powinny nasunąć pytanie - skoro jest to tak szkodliwe i niebezpieczne, to czy opłaca się kolejne takie zagrożenia stwarzać budując nowe? Może najpierw ogarnąć technologię radzenia sobie z tym co już jest?

• Like 5

Człowieki zaktywizowane to zwykle człowieki impregnowane na rozumowe argumenty. Jak już zaczęliśmy uwalniać rzeki to idźmy dalej - uwolnijmy również wiatr i słońce. Uwolnijmy ziemię całą! Od siebie  :) 

Spurkoidy i extinction rebellion twierdzą, że nawet pływanie łódka uciska wodę. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować towarzystwa oponentom  :)   

Sławku, znowu próbujesz wsadzić kij w mrowisko i sprowokować gównoburzę. Ale myślę, że Ci się tym razem nie uda :D. Ze swej strony powiem Ci tak, że jakbym miał 5 Iskanderów czy jakichś innych Kindżałów, to wiesz w co bym nimi uderzył ? Chyba zgadłeś Kolego ! Włocławek, Przewóz, Dąbie, Kościuszko, Łączany... Tyle z mojej strony, bez odbioru :D

Siedem, siedem tych Iskanderów, żeby łososie to Przemszy mogły wchodzić jak to drzewiej bywało.

• Like 1