Skocz do zawartości

Praca gum w opadzie.

Hant3riX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawiam się czy brak pracy gumy w opadzie kompletnie ja dyskwalifikuje u was z użytku? Ma to jakoś wpływa na brania waszym zdaniem ? Mam dość dużo gum w pudełku które na dosyć lekkich główkach i wolnym opadzie nie pracują, zwijajac pięknie pracują no ale ten opad... Używacie takich gum , myślicie że jeśli guma nie pracuje w opadzie to szczupak lub sandacz się nią nie zainteresuje? Jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Jaskolki nie pracują w opadzie?! Olaboga to ja chyba na inne jaskolki lowie... przecież ten chaotyczny opad krecac esy floresy to nic innego jak główna zaleta jaskolek.

A co do gum za lekko obciążonych, to ja takowych unikam, z prostego powodu, wyniki mam lepsze używając tych, które przy opadzie merdają ogonkami.

• Like 3

Witam. Zastanawiam się czy brak pracy gumy w opadzie kompletnie ja dyskwalifikuje u was z użytku? Ma to jakoś wpływa na brania waszym zdaniem ? Mam dość dużo gum w pudełku które na dosyć lekkich główkach i wolnym opadzie nie pracują, zwijajac pięknie pracują no ale ten opad... Używacie takich gum , myślicie że jeśli guma nie pracuje w opadzie to szczupak lub sandacz się nią nie zainteresuje? Jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Jeden z lepszych dni nad wodą zdarzył mi się, gdy łowiłem na twister....

...któremu okoń ogonek odgryzł.

Więc tak to w skrócie wygląda. Ja przy opadzie lekko potrząsam szczytówką. Na końcu linki to pewnie na jakieś drgania się przekłada. No i to wystarczy.

• Like 3