Hant3riX Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Witam. Zastanawiam się czy brak pracy gumy w opadzie kompletnie ja dyskwalifikuje u was z użytku? Ma to jakoś wpływa na brania waszym zdaniem ? Mam dość dużo gum w pudełku które na dosyć lekkich główkach i wolnym opadzie nie pracują, zwijajac pięknie pracują no ale ten opad... Używacie takich gum , myślicie że jeśli guma nie pracuje w opadzie to szczupak lub sandacz się nią nie zainteresuje? Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Nie zainteresuje - np jaskolki nie pracują w opadzie i dlatego nikt na nie nie łowi ryb. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Jaskolki nie pracują w opadzie?! Olaboga to ja chyba na inne jaskolki lowie... przecież ten chaotyczny opad krecac esy floresy to nic innego jak główna zaleta jaskolek. A co do gum za lekko obciążonych, to ja takowych unikam, z prostego powodu, wyniki mam lepsze używając tych, które przy opadzie merdają ogonkami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Kiedyś każdą gumę bez ogonka wyrzucałem. Teraz wiem, że rybą to tak bardzo nie przeszkadza. Zmienia się tylko mocno szybkość opadu. Bo czasami jest na plus, a czasami na minusTomek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spajder Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Możesz jeszcze pokombinować z innymi rodzajami główek, to też zmienia opad przy tych samych gramaturach, także ja bym nie rezygnował z tych gum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Witam. Zastanawiam się czy brak pracy gumy w opadzie kompletnie ja dyskwalifikuje u was z użytku? Ma to jakoś wpływa na brania waszym zdaniem ? Mam dość dużo gum w pudełku które na dosyć lekkich główkach i wolnym opadzie nie pracują, zwijajac pięknie pracują no ale ten opad... Używacie takich gum , myślicie że jeśli guma nie pracuje w opadzie to szczupak lub sandacz się nią nie zainteresuje? Jakie jest wasze zdanie na ten temat.Jeden z lepszych dni nad wodą zdarzył mi się, gdy łowiłem na twister.... ...któremu okoń ogonek odgryzł. Więc tak to w skrócie wygląda. Ja przy opadzie lekko potrząsam szczytówką. Na końcu linki to pewnie na jakieś drgania się przekłada. No i to wystarczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Można zanurzyć ogon na chwilę we wrzątku, powinno trochę poprawić jego pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Nie zainteresuje - np jaskolki nie pracują w opadzie i dlatego nikt na nie nie łowi ryb.Wow, dowaliłeś do pieca mocno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Wow, dowaliłeś do pieca mocno Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa tam wyczuwam ironię w wypowiedzi Night_Walker 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Nie zainteresuje - np jaskolki nie pracują w opadzie i dlatego nikt na nie nie łowi ryb.Uja się znasz ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi